سرپرست وزارت معادن و پترولیم از ریاست معادن بغلان دیدن نمود

firoz_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۳/۱۶ - ۸:۴۴
bb

شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور سرپرست وزارت معادن و پترولیم، شیخ ضیاءالرحمن الاریوبي معین پلان و پالیسی و هیئت همراه‌شان از ریاست معادن ولایت بغلان دیدار کرد.
در آغاز رئیس تشریف آوری سرپرست وزارت معادن و پترولیم و همراهانشان را خیر مقدم گفته، اضافه کرد: که با هدایات و رهنمایی‌های ایشان نظم و خدمات بهتر در امورات یومیه  اینریاست بمیان آمده است.
سرپرست وزارت معادن وپترولیم  ضمن  دیدار با کارمندان آنریاست، با منسوبین ولایت بغلان، بزرگان ، متنفذین و معدنکاران  آن‌ولایت نیز دیدار بعمل آورده و برای تعدادی از معدنکاران جواز کاری اهداء نموده همچنان در رابطه به استخراج معادن توسط اشخاص مسلکی و وسایل عصری و تامینات صوف ها تأکید نمودند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۹:۲۶
Background image

اختتام دورۀ پراکتیک محصلین پوهنتون پولی‌تخنیک کابل و پوهنتون بلخ

پروگرام پراکتیک تولیدی محصلین رشته استخراج معادن زیر زمینی به‌منظور ارتقای ظرفیت‌های تخنیکی  از سوی ریاست انستیتوت معادن برای 45  تن از محصلین پوهنتون پولی‌تخنیک کابل و رشتۀ انجنیری. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۲۰:۱
Background image

معینان جدید وزارت معادن و پترولیم معرفی شدند

بر اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین (حفظه الله)، معینان جدید مالی و اداری، تخنیکی، سروی و جیولوجی یک شنبه مورخ ۱۴۰۵/۵/۱۱از سوی محترم شیخ الحدیث نورالحق انور رئیس عمومی ادارۀ امور، محترم. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۴:۴۸
Background image

اختتام برنامه آموزشی اساسات مدیریت پروژه

برنامه آموزشی تحت عنوان اساسات مدیریت پروژه که به‌منظور ارتقای ظرفیت‌های تخنیکی و مدیریتی ۴۰ تن از مسؤولین ریاست‌های مرکزی و ریاست‌های معادن ولایات، به‌گونۀ آنلاین که از تاریخ ۳ سرطان. . .

BACK TO NEWS