دیدار سرپرست وزارت با روسای کمپنی افچین و CAPEIC

firoz_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۲/۱۸ - ۸:۴۵
ss

شیخ الحدیث شهاب الدین دلاور سرپرست وزارت معادن و پترولیم با روسای کمپنی CAPEIC، افچین و هیئت همراه شان دیدار نمودند.
رئیس کمپنی افچین در مورد برنامه‌های کاری‌ و پلان‌های سال 2024 ، تصفیه حسابات، سروی ساحات  140 کیلو متر مربع به گونه 3 بعُدی که در حال تمام شدن است و سایر موضوعات معلومات مفصل ارایه نموده همچنان مشکلات و پیشنهادات کمپنی را با مقام وزارت شریک ساختند.

سرپرست وزارت معادن و پترولیم بعد از استماع گزارش دستاوردها، فعالیت‌ها و مشکلات شان، از همکاری همه جانبه خویش اطمینان دادند و بر پیشرفت و شفافیت در کارها تاکید ورزیده و هدایات لازم را جهت بهبود امور صادر نمودند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۳ - ۱۲:۴۸
Background image

امضاء تفاهم نامه همکاری میان وزارت معادن و پترولیم و کمیته ناروی

تفاهم‌نامه همکاری میان وزارت معادن و پترولیم  و کمیته ناروی برای افغانستان پیرامون تطبیق پروژه‌های تحقیقی و جمع آوری معلومات در بخش خطرات زمین شناسی پنجشنبه مورخ 1404/7/3 به امضاء رسید.. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳۱ - ۱۵:۴۹
Background image

دیدار معین پالیسی و برنامه ها با سرمایه گذاران روسی

محترم عبدالرحمن قانت معین پالیسی و برنامه‌ها  دوشنبه مورخ ۱۴۰۴/۶/۳۱  با سرمایه گذاران کشور روسیه  دیدار نمودند.
در این دیدار هر دو جانب روی موضوعات سرمایه گذاری بالای منابع معدنی کشور. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۳ - ۲۰:۳۷
Background image

دیدار معین پالیسی و برنامه‌ها با سرمایه‌گذاران سکتور خصوصی جمهوری اسلامی ایران

روز یک‌شنبه، مورخ ۲۳ سنبله ۱۴۰۴ شیخ‌الحدیث عبدالرحمن قانت، معین پالیسی و برنامه‌های وزارت معادن و پترولیم، با مهرداد اکبریان رئیس انجمن سنگ آهن ایران و حسین روستایی نماینده سفارت جمهوری. . .

BACK TO NEWS