داوطلبی فروش نفت خام ساحات قشقری و انگوت ولایت سرپل

firoz_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۳/۲۱ - ۱۵:۲۷
xx

وزارت معادن و پترولیم پروسسه داوطلبی ده هزار تن نفت خام ساحه قشقری و پنج هزار تن ساحه انگوت ولایت سرپل را یکشنبه مورخ 21/3/1402 برگزار نمود.
شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور سرپرست وزارت معادن و پترولیم پروسه داوطلبی نفت خام ساحات متذکره را که قبلأ به اعلان سپرده شده بود با حضور داشت معینان پلان و پالسی، مالی و اداری، تخنیکی، رئیس کمپنی افچین، رئیس نفت و گاز و هئیت موظف و تعداد چهار شرکت که در ارزیابی پروپوزل‌ها شرایط داوطلبی را تکمیل کرده بودند تحت یک پروسسه شفاف برگزار نمودند.
در این داوطلبی شرکت فارت نوبل انرژی با قیمت فی تن مبلغ 466.2 دالر امریکایی برنده ده هزار تن نفت خام ساحه قشقری  و شرکت دورجی آئیل با قیمت فی تن مبلغ 370 دالر برنده پنج‌هزار تن نفت خام ساحه انگوت ولایت سرپل اعلان گردیدند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۳:۵۱
Background image

برگزاری داوطلبی زمرد در ولایت پنجشیر

به تاریخ ۱۲ ماه حوت سال ۱۴۰۴ هجری خورشیدی، داوطلبی فروش زمرد در مرکز ولایت پنجشیر از سوی وزارت معادن و پترولیم، در یک روند شفاف برگزار شد.
در این داوطلبی که در تالار جلسات ولایت برگزار. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۸ - ۱۱:۴۸
Background image

داوطلبی سرب و جست ولایت کندهار برگزار گردید


مجلس داوطلبی مقدار 542.5 تن سرب و جست ساحۀ بی‌بی گوهر ولسوالی خاکریز ولایت کندهار سهم وزارت که قبلأ به اعلان سپرده شده بود با حضور محترم ملا عبدالرحمن رحمانی رئیس عمومی کادستر و تنظیم. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۵ - ۱۹:۹
Background image

اشتراک در نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان، عمران و بازسازی افغانستان

وزارت معادن و پترولیم با ایجاد غرفۀ در سومین نمایشگاۀ بین المللی صنعت ساختمان، عمران و بازسازی افغانستان بمنظور معرفی سنگ‌های نیمه قیمتی، صنعتی، تزئینی، ارایه معلومات در رابطه به فرصت. . .

BACK TO NEWS