پروسه آفر گشائی معدن یاقوت جگدلک

firoz_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۹/۱۶ - ۸:۴۴
سس

پروسه آفر گشائی معدن یاقوت جگدلک که قبلأ به اعلان داوطلبی سپرده شده بود  تحت ریاست شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور سرپرست وزارت معادن و پترولیم، با حضور داشت شیخ ضیاءالرحمن الاریوبی معین پلان و پالیسی، روئسا، شماری از رسانه‌ها و شرکت‌های داوطلب واجد شرایط تحت یک پروسه شفاف برگزار گردید.
سرپرست وزارت معادن و پترولیم ضمن ابراز خوش‌آمديد به اشتراک‌ کننده‌گان، در رابطه به ظرفیت و مساحت معدن متذکره و پروسه اکتشاف، استخراج و پروسس آن صحبت نمودند.
که نتایج آن بعد از ارزیابی پروپوزل ها توسط کمیته ارزیابی اعلان میگردد.
سرپرست وزارت همچنان در مورد معادن زمرد پنجشیر برای رسانه‌ها معلومات داده گفتند: که حدود 1500 معدن در آن ولایت تثبیت گردیده، برای 400 تن جواز معدنکاری توزیع و حدود 10000 نفر بطور مستقیم در معادن مصروف کار هستند. و نیز در مورد فروش 20 هزار قیراط زمرد به ارزش 2 میلیون دالر امریکایی در هفت داوطلبی صحبت نموده افزودند:  تلاش داریم برای فروش زمرد  پروسه داوطلبی انلاین را برگزار نمایم تا در پهلوی تجاران داخلی، تجاران خارجی نیز بتوانند شرکت نمایند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۹ - ۱۴:۵
Background image

داوطلبی فروش مقدار ۱۰۰۰۰ تن نفت خام ساحه انگوت

 
داوطلبی فروش مقدار ۱۰۰۰۰ تن نفت خام ساحه انگوت حوزه آمو دریا یکشنبه مورخ ۱۴۰۴/۹/۹ با حضور حافظ دیپلوم انجنیر محمد حامد حیدری رئیس نظارت بر تطبیق قراردادهای نفت و گاز، هیئت موظف و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۵ - ۱۴:۱۹
Background image

دیدار معین پالیسی و برنامه‌ها‌ با سفیر جمهوری چین


محترم عبدالرحمن قانت معین پالیسی و برنامه‌های وزارت معادن و پترولیم چهارشنبه 1404/9/5 با سفیر کشور چین مقیم کابل و هئیت همراه شان در دفتر کاری‌شان دیدار نمودند.
در این دیدار سفیر آن. . .

BACK TO NEWS