مشاور ارشد وزارت معادن و پترولیم با مسئولین شرکت خان وزیر دیدار نمود

kamran_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۶ - ۱۴:۳۰
مشاور ارشد وزارت معادن و پترولیم با مسئولین شرکت خان وزیر دیدار نمود

انجنیر و حیداللله حلیمی مشاور ارشد وزارت معادن و پترولیم و الحاج معراج محمد معراج رئیس عمومی دفتر مقام وزارت با جمع از روئسا دوشنبه مورخ 1403/11/15 با مسئولین شرکت خان وزیر در دفتر کاری شان دیدار نمود.
در این دیدار مشاور ارشد وزارت معادن و پترولیم در رابطه به ایجاد فابریکه پروسس و ذوب آهن گفت:  افغانستان کشور است که با شرایط بهتر امنیتی قرار دارد و زمینه بهتری است برای سرمایه گذاران خارجی و داخلی که فعالیت های خود را در عرصه منابع معدنی با تفاهم دو طرف طبق قوانین و پالیسی معدنکاری آغاز نمایند.
در ضمن مسئولین شرکت خان وزیر با ابراز قدردانی از تیم رهبری گفتند: با روی کار آمدن امارت اسلامی افغانستان با ایجاد فرصت های خوبتر علاقمند همکاری روی منابع معدنی این کشور می باشیم.
در اخیر برنامه از جانب تیم مسلکی شرکت، پرزنتیشن در بخش چگونگی و پروسیس ذوب آهن برای اشتراک کننده گان ارایه گردید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۹ - ۱۴:۵
Background image

داوطلبی فروش مقدار ۱۰۰۰۰ تن نفت خام ساحه انگوت

 
داوطلبی فروش مقدار ۱۰۰۰۰ تن نفت خام ساحه انگوت حوزه آمو دریا یکشنبه مورخ ۱۴۰۴/۹/۹ با حضور حافظ دیپلوم انجنیر محمد حامد حیدری رئیس نظارت بر تطبیق قراردادهای نفت و گاز، هیئت موظف و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۵ - ۱۴:۱۹
Background image

دیدار معین پالیسی و برنامه‌ها‌ با سفیر جمهوری چین


محترم عبدالرحمن قانت معین پالیسی و برنامه‌های وزارت معادن و پترولیم چهارشنبه 1404/9/5 با سفیر کشور چین مقیم کابل و هئیت همراه شان در دفتر کاری‌شان دیدار نمودند.
در این دیدار سفیر آن. . .

BACK TO NEWS