ما در راستای بهبود تجارت نفت‌و گاز تلاش می‌نماییم؛

firoz_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۷/۲۳ - ۱۰:۵۳
321

هیأت دولتی با ترکیب محترم اجمل احمدی سرپرست وزارت صنعت و تجارت، محترم سید محبوب‌الله ربانی معین وزارت معادن و پترولیم، نمایندگان ادارات ذیدخل به‌منظور اشتراک در نشست‌ تواصل تجاری میان دو کشور در شهر باکو کشور آذربایجان پيرامون تجارت نفت‌و گاز و نمايش توليدات داخلی افغانستان به‌ویژه سنگ‌های قيمتی و نيمه‌قيمتی با مقامات آن کشور، دیدار داشتند.

در دو جلسه متفاوت با اداره نفت‌و‌ گاز و وزارت اقتصاد آن کشور پیرامون تقویت سکتور نفت‌و‌ گاز و تجارت سنگ مرمر صحبت‌های لازم صورت گرفته و فرصت‌های سرمایه‌گذاری در پروژه‌های نفت‌و گاز افغانستان به طرف مقابل نیز توضیح گردید است.

وزارت معادن و پترولیم متعهد است تا همکاری‌های خویش را با گروپ‌های کاری کشورهای منطقه‌یی تقویت کرده تا بستر مناسب را برای سرمایه‌گذاری‌های خارجی نیز مساعد گردانند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ - ۱۶:۱۷
Background image

دیدار وزیر معادن و پترولیم با رئیس پروژۀ تاپی 

محترم الحاج ملا هدایت‌الله بدری، وزیر معادن و پترولیم  پنجشنبه مورخ ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ با آقای خواجه عوضوف سفیر ترکمنستان و محمد مراد امانوف رئیس پروژۀ تاپی در دفتر کاری شان ملاقات نمودند.
در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۳:۵۱
Background image

برگزاری داوطلبی زمرد در ولایت پنجشیر

به تاریخ ۱۲ ماه حوت سال ۱۴۰۴ هجری خورشیدی، داوطلبی فروش زمرد در مرکز ولایت پنجشیر از سوی وزارت معادن و پترولیم، در یک روند شفاف برگزار شد.
در این داوطلبی که در تالار جلسات ولایت برگزار. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۸ - ۱۱:۴۸
Background image

داوطلبی سرب و جست ولایت کندهار برگزار گردید


مجلس داوطلبی مقدار 542.5 تن سرب و جست ساحۀ بی‌بی گوهر ولسوالی خاکریز ولایت کندهار سهم وزارت که قبلأ به اعلان سپرده شده بود با حضور محترم ملا عبدالرحمن رحمانی رئیس عمومی کادستر و تنظیم. . .

BACK TO NEWS