دیدار وزیر معادن و پترولیم با رئیس پروژۀ تاپی 

kamran2_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ - ۱۶:۱۷
نیوز

محترم الحاج ملا هدایت‌الله بدری، وزیر معادن و پترولیم  پنجشنبه مورخ ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ با آقای خواجه عوضوف سفیر ترکمنستان و محمد مراد امانوف رئیس پروژۀ تاپی در دفتر کاری شان ملاقات نمودند.
در این دیدار سفیر آن‌کشور از فرصت‌ها و تسهیلات لازم که در عرصه تطبیق پروژۀ تاپی از سوی امارت اسلامی و رهبری وزارت معادن و پترولیم  ایجاد گردیده اظهار امتنان نمودند.
رئیس پروژۀ تاپی ضمن ابراز خرسندی از ملاقات شان با رهبری وزارت، در مورد پیشرفت‌های اخیر پروژه به ویژه انتقال پایپ‌لاین گاز در داخل افغانستان و چگونگی کار عملی این پروژه، معلومات مفصل ارایه نموده، همچنان در رابطه به مسایل استملاک زمین در مسیر پایپ لاین و سایر موضوعات مرتبط بحث و تبادل نظر نمودند.
وزیر معادن و پترولیم ضمن عرض خیرمقدم، از کارکردهای رهبری پروژۀ تاپی قدردانی کردند و پیرامون اهمیت تقویت روابط میان دو کشور و موضوعات مرتبط دیگر صحبت نموده افزودند: تطبیق پروژۀ تاپی نه تنها برای مردم افغانستان بلکه برای سه کشور دیگر نیز مهم و حیاتی میباشد همچنان، در عرصه ایجاد زمینه اشتغالزایی برای مردم محل، شریک سازی پلان‌های کاری در وقت و زمان معین و نیز در مورد ارتقاء ظرفیت انجنیران وزارت از سوی متخصصین آن پروژه تأکید نموده و در اخیر در عرصه تطبیق پروژۀ متذکره از همکاری‌های همه جانبه خویش طبق قانون و مقرره‌های معدنکاری به آنها اطمینان دادند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ - ۱۶:۱۷
Background image

دیدار وزیر معادن و پترولیم با رئیس پروژۀ تاپی 

محترم الحاج ملا هدایت‌الله بدری، وزیر معادن و پترولیم  پنجشنبه مورخ ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ با آقای خواجه عوضوف سفیر ترکمنستان و محمد مراد امانوف رئیس پروژۀ تاپی در دفتر کاری شان ملاقات نمودند.
در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۳:۵۱
Background image

برگزاری داوطلبی زمرد در ولایت پنجشیر

به تاریخ ۱۲ ماه حوت سال ۱۴۰۴ هجری خورشیدی، داوطلبی فروش زمرد در مرکز ولایت پنجشیر از سوی وزارت معادن و پترولیم، در یک روند شفاف برگزار شد.
در این داوطلبی که در تالار جلسات ولایت برگزار. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۸ - ۱۱:۴۸
Background image

داوطلبی سرب و جست ولایت کندهار برگزار گردید


مجلس داوطلبی مقدار 542.5 تن سرب و جست ساحۀ بی‌بی گوهر ولسوالی خاکریز ولایت کندهار سهم وزارت که قبلأ به اعلان سپرده شده بود با حضور محترم ملا عبدالرحمن رحمانی رئیس عمومی کادستر و تنظیم. . .

BACK TO NEWS