دیدار محمدهارون چخانسوری، وزیر معادن و پترولیم با اتحادیه معدنکاران و صنعت‌کاران ولایت هرات

firoz_admin
شنبه ۱۴۰۰/۳/۱۵ - ۲۰:۵۱
۳۳

محمد هارون چخانسوری، وزیر معادن و پترولیم با حضور محترم عتیق‌الله ذکی معین پالیسی و تسهیل برنامه‌های استخراجی با معدنکاران سنگ مرمر ‌و صنعت‌کاران ولایت هرات بتاریخ 15 جوزا 1400 در ولایت هرات ملاقات نمود.

در این دیدار ابتدا سرمایه‌گذاران ضمن خوش آمدید به وزیر معادن و پترولیم و هیئت همراه شان، در مورد میزان سرمایه‌گذاری‌ها بالای سکتور سنگ مرمر و رخام و همچنان ایجاد فابریکات پروسس آن معلومات کامل ارایه نموده، اضافه نمودند که در ولایت هرات بیش از 40 فابریکه پروسس سنگ مرمر با امکانات و وسایل مدرن و مجهز موجود می‌باشد، ولی بنا بر موجودیت بعضی چالش‌ها و مشکلات از قبیل واردات سنگ بی کیفیت، مشکلات امنیتی و برق بازار سنگ مرمر افغانستان رشد قابل ملاحظه‌ای نداشته است.

وزیر معادن و پترولیم پس از استماع صحبت‌ها، نظریات و پیشنهادات معدنکاران در مورد برنامه‌های وزارت معادن و پترولیم برای تسهیل روند سرمایه‌گذاری و صادرات سنگ‌های تزئینی معلومات ارایه نمود. 

وزیر معادن و پترولیم افزود، وزارت معادن تلاش دارد تا مشکلات و چالش‌ها را برطرف نموده و زمینه استخراج و پروسس سنگ مرمر را به‌گونه قانونی و معیاری فراهم نماید تا سرمایه‌گذاران بتوانند در یک فضای امن و مطمئن به پروسس سنگ مرمر و ایجاد فابریکات معیاری اقدام نمایند.

وزیر معادن و پترولیم  در قسمت برنامه‌های این وزارت برای تسهیل صادرات سنگ مرمر قرار ذیل معلومات ارایه نمود: کاهش تعرفه صادرات سنگ مرمر، ایجاد تسهیلات در زمینه صادرات سنگ مرمر به کشورهای عربی، چین و آسیای میانه، پروسس معیاری سنگ مرمر، جلوگیری از واردات غیر قانونی سنگ‌های تزئینی‌، و الزامی نمودن استفاده از تولیدات داخلی در پروژه‌های زیربنایی و ساختمانی.

وزیر معادن و پترولیم از افزایش تعداد قراردادها و جوازهای معدنکاری خبر داده افزود که در آینده نزدیک به تعداد 19 ساحه معدنکاری به مقیاس بزرگ و کوچک به اعلان/ داوطلبی سپرده خواهد شد که شرکت‌های علاقه‌مند می‌توانند در داوطلبی پروژه‌های متذکره اشتراک نمایند.

وی همچنان در رابطه به امضای تفاهم‌نامه همکاری افغانستان با جانب ترکمنستان که قرار است به زودی به امضاء برسد معلومات ارایه نموده خواهان همکاری‌های معدن‌کاران گردیدند.

در پایان این نشست اتحادیه معدنکاران ولایت هرات آمادگی‌شان را برای افزایش صادرات سنگ مورد نیاز به جانب ترکمنستان اعلام  همکاری داشتند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۳:۵۱
Background image

برگزاری داوطلبی زمرد در ولایت پنجشیر

به تاریخ ۱۲ ماه حوت سال ۱۴۰۴ هجری خورشیدی، داوطلبی فروش زمرد در مرکز ولایت پنجشیر از سوی وزارت معادن و پترولیم، در یک روند شفاف برگزار شد.
در این داوطلبی که در تالار جلسات ولایت برگزار. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۸ - ۱۱:۴۸
Background image

داوطلبی سرب و جست ولایت کندهار برگزار گردید


مجلس داوطلبی مقدار 542.5 تن سرب و جست ساحۀ بی‌بی گوهر ولسوالی خاکریز ولایت کندهار سهم وزارت که قبلأ به اعلان سپرده شده بود با حضور محترم ملا عبدالرحمن رحمانی رئیس عمومی کادستر و تنظیم. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۵ - ۱۹:۹
Background image

اشتراک در نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان، عمران و بازسازی افغانستان

وزارت معادن و پترولیم با ایجاد غرفۀ در سومین نمایشگاۀ بین المللی صنعت ساختمان، عمران و بازسازی افغانستان بمنظور معرفی سنگ‌های نیمه قیمتی، صنعتی، تزئینی، ارایه معلومات در رابطه به فرصت. . .

BACK TO NEWS