دیدار سرپرست وزارت معادن و پترولیم با روئسای کمپنی های پروسس و ذوب آهن کشور

firoz_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۲/۱۶ - ۹:۲۳
ss

شیخ الحدیث شهاب الدین دلاور سرپرست وزارت معادن و پترولیم با روئسای کمپنی های پروسس و ذوب آهن  میهن ستیل، خان ستیل و خان انجنیری ستیل در دفتر کارش ملاقات نمودند.
در این ملاقات روئسای کمپنی های متذکره نخست در مورد فعالیت ها، کارکردها و تولیدات فابریکات شان در بخش پروسس و ذوب آهن معلومات داده، خواهان سرمایه گذاری روی معادن آهن افغانستان بمنظور ایجاد و تاسیس یک فابریکه بزرگ پروسس آهن با معیارها و ستندردهای بین المللی در داخل افغانستان گردیده تا در ایجاد اشتغال و رشد اقتصادی کشور  نیز سهم داشته باشند.
سرپرست وزارت معادن و پترولیم نیز از فعالیت ها و کارکردهای شان در بخش ذوب آهن و تولیدات آن که باعث رشد اقتصادی و ایجاد کار برای مردم بوده است ستایش بعمل آورده، از علاقمندی و تصمیم شان جهت تاسیس فابریکه بزرگ پروسس آهن در داخل کشور استقبال نمودند و در قسمت سرمایه گذاری بالای معادن آهن طبق قوانین و مقرره های معدنکاری وعده همکاری سپردند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۹ - ۱۴:۵
Background image

داوطلبی فروش مقدار ۱۰۰۰۰ تن نفت خام ساحه انگوت

 
داوطلبی فروش مقدار ۱۰۰۰۰ تن نفت خام ساحه انگوت حوزه آمو دریا یکشنبه مورخ ۱۴۰۴/۹/۹ با حضور حافظ دیپلوم انجنیر محمد حامد حیدری رئیس نظارت بر تطبیق قراردادهای نفت و گاز، هیئت موظف و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۵ - ۱۴:۱۹
Background image

دیدار معین پالیسی و برنامه‌ها‌ با سفیر جمهوری چین


محترم عبدالرحمن قانت معین پالیسی و برنامه‌های وزارت معادن و پترولیم چهارشنبه 1404/9/5 با سفیر کشور چین مقیم کابل و هئیت همراه شان در دفتر کاری‌شان دیدار نمودند.
در این دیدار سفیر آن. . .

BACK TO NEWS