آزمون زبان انگلیسی با حضور 250 تن از کارمندان وزارت معادن و پترولیم برگزار گردید

Feroz_momp
شنبه ۱۳۹۸/۴/۱۵ - ۱۳:۳۰

یادگیری زبان انگلیسی یک ضرورت اجتناب ناپذیر است. زبان انگلیسی، زبان علم است و آموزش رشته‌های مختلف در سطوح عالی و تولید علم به زبان انگلیسی صورت می گیرد. با پیشرفت روند جهانی سازی ارتباطات بین المللی، تجارت جهانی و آموزش علوم جدید به زبان انگلیسی انجام می شود و عدم آشنایی با این زبان معادل عدم حیات در دنیای مدرن است. انگلیسی زبان رسمی اخبار و اطلاعات مبادله‌ شده‌ی جهان است. قریب به نیمی از روزنامه‌های منتشر‌شده‌ی در سر تاسر دنیا به انگلیسی است.

بنا بر اهمیت لسان انگلیسی رهبری وزارت معادن و پترولیم بالاخص آمریت آموزش و ارتقای ظرفیت ریاست منابع بشری وزارت معادن و پترولیم و با همکاری دانشگاه کاتب اینبارآزمون رقابتی زبان انگلیسی را درصحن این وزارت برگزارنمود.

 

دراین آزمون که با حضور بیش از250 تن ازکارمندان علاقه مند یادگیری لسان متذکره ازریاست های مرکزدرمقاطع مختلف ( ابتدایی، متوسط و عالی) در صحن وزارت معادن و پترولیم برگزار گردیده بود به تعداد 60 تن آنها برای مدت شش ماه درصنوف جداگانه به آموزش خواهند پرداخت.

آمریت آموزش و ارتقای ظرفیت ریاست منابع بشری در جهت نیل به اهداف والای ارتقای ظرفیت و مسلکی سازی کارمندان وزارت همواره با تلاش های شبانه روزی خود و با استفاده از امکانات دست داشته خویش زمینه های آموزش بیشتر را در داخل و خارج از کشور برای همکاران وزارت فراهم خواهند نمود.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۵:۳
Background image

آغاز برنامه آموزشی تشریح سیستم‌ها

برنامه آموزشی ۲۰روزه تحت عنوان معرفی سیستم‌های عواید، قراردادها، پلان و گزارش‌دهی و اسناد برای ۱۱۰ تن از آمرین قراردادها، مدیران عمومی سیستم‌ها و مدیران عواید ریاست‌های معادن ۳۴ ولایت،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۸ - ۱۵:۳۷
Background image

برگزاری برنامه آموزشی  فنی برای کارمندان مسلکی زون جنوب ‌شرق

ریاست انستیتوت معادن از تاریخ ۲۱/۰۶/۱۴۰۵ الی ۲۶/۰۶/۱۴۰۵ برای (37) تن کارمندان فنی و مسلکی ولایات زون جنوب شرق (پکتیا، پکتیکا، خوست و غزنی) برنامه آموزشی، برگزار نمود. که در این برنامه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۵:۴۵
Background image

ریاست دعوت و ارشاد وزارت معادن و پترولیم از کارمندان مرکزی امتحان دینی اخذ کرد

ریاست دعوت و ارشاد وزارت معادن و پترولیم، در ادامه برنامه‌های آموزشی و اصلاحی خویش، از کارمندان ریاست‌های مرکزی این وزارت در بخش علوم دینی امتحان اخذ کرد.
این امتحان چهارشنبه، مورخ ۲۵. . .

BACK TO NEWS