ریاست معادن ولایت خوست

ریاست معادن خوست در سال۱۳۹۰ از امریت به ریاست ارتقاء کرده است، که اکنون درمجموع (۱۷) نفر تشکیل دارد. به شمول رئیس (۱۰) کارمند رسمی و (۷) پرسونل خدماتی می باشد. تمام بست های این ریاست ازطریق رقابت آزاد اشغال شده اند، که در حال حاضر در این ریاست هیچ کدام بست خالی وجود ندارد.

 

ستراتیژی وزارت معدن وپترولیم

به رهبری سکتور خصوصی پروسه پیشرفت کشف معدن و منرال ها، پیشرفت درعایدات دولتی و بخاطر بلند بردن سطحه اقتصادی کشور ایجاد فرصتهای کاری سالم به مردم.

اهداف وزارت معدن و پترولیم:

ایجاد اداره سالم و مؤثر تا بتواند مدیریت خوب و مؤثر از معدن و منرال ها طبیعی کشور به عهد خود داشته، تشویق سرمایه ګذاران سکتور خصوصی بخاطر سرمایه ګذاری قانونی در معدن کشور، فراهم کردن فرصت های کاری درمعدن کشور و رشد عایدات دولت میباشد.

وزارت معادن و پترولیم فعالیت های خود را به نظر داشت معادن و هایدروکاربن  در زمینه انکشاف، اکتشاف، توسعه و بهره برداری از معادن، در راستآی بازار آزاد و مطابق به پالیسی دولت ادامه داده است. انجام این کار تشویق و حمایت از سرمایه گذاری های خصوصی با توجه به قانون اساسی کشور و ستراتیژی توسعه ملی کشور است.

به همین ترتیب با طراحی قوانین، پالیسی ها و مقررات، منافع کشور و معیارهای بین المللی مورد توجه قرار می گیرد که برای سرمایه گذاری های خصوصی (داخلی و خارجی)،اکتشاف، تحفص، انکشاف، استخراج، بهره برداری و توسعه منابع طبیعی تلاش می شود تا امور تسریع صورت پیداکند.

تارگیت های ریاست معدن خوست:

  • یک تحقیق اساسی در رابطه به پیدا کردن معدن در ولایت خوست انجام خواهد شد، علاوه بر سنگهای کرومیت، مواد معدنی مفید نیز شناخته می شوند.
  • از مصالح ساختمانی (ریګ، جغل و سنگ ساخت) در خوست و همچنین از معادن زغال سنگ کرومیت به صورت سالم و قانونی استفاده صورت خواهد ګرفت. از این طریق فرآیند استخراج معدن، بسیاری از افراد در خوست مشغول کار خواهند بود.
  • کشف کسانی غیرقانونی معدنکاری و سپردن معلومات درباره آنها به سازمان های امنیتی و ارائه معلومات در رابطه با حفاظت از معادن.

رسیدن به اهداف متذکر شده خوست همچنین به عنوان یکی از مهمترین ولایت های درآمد عایداتی در سطح افغانستان در نظر گرفته خواهند شد.

چشم انداز(vision):- به عنوان ریاست پیشرو در اقتصاد برای دولت افغانستان، از اکتشاف و توسعه اقتصادی در سطح ملی و منطقه ای حمایت كند و به طور مؤثر درآمد از منابع طبیعی را به دولت افغانستان بدست آورد.

استفاده از معادن های طبیعی به شکل قانونی را میتواند افغانستان یک از کشورهای صنعتی وتولیداتی معرفی خواهد شد، که در آینده کشور افغانستان به حیث یک هیواد پیشرفته در بخش اقتصاد درقطار کشورهای بین المللی نمایان باشند.