جلسه بودجه تحت ریاست محمد هارون چخانسوری،​ سرپرست​ وزارت معادن و پترولیم برگزار گردید

firoz_admin
شنبه ۱۳۹۹/۴/۱۴ - ۸:۵۸
ییی

در جلسه بودجه تحت ریاست محمد هارون چخانسوری،​ سرپرست​ وزارت معادن و پترولیم روی مصرف مفید، موثر و شفاف بودجه تأکید صورت گرفت.

در این مجلس، پلان‌های تطبیقی و مصرفی بودجه و عواید، مورد بحث قرار گرفت و به مسئولین ذی‌ربط هدایت داده شد که مشکلات در تطبیق پروژه‌ها و برنامه‌ها را شناسایی نموده، برای آن راه‌حل‌های عملی روی دست گیرند تا در مصرف و عواید با شفافیت کامل تحرک ایجاد گردد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۸:۳۹
Background image

دیدار وزیر معادن و پترولیم با روئسای MCCT و MJAM

محترم الحاج ملا هدایت‌الله بدری، وزیر معادن و پترولیم  سه‌شنبه مورخ 1404/8/13 با رئیس عمومی MCCT و رئیس MJAM  قراردادی پروژه مس عینک در دفتر کاری‌شان دیدار  نمودند.
نخست رئیس شرکت MCCT. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۱۷:۳۰
Background image

رئیس دعوت و ارشاد معرفی گردید

 

به اساس پیشنهاد وزارت معادن و پترولیم و منظوری مقام عالی ریاست الوزراء امارت اسلامی افغانستان محترم مفتی داد محمد محمدی به حیث رئیس دعوت و ارشاد، توسط محترم عبدالرحمن قانت معین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۴ - ۱۳:۸
Background image

اهدای تصدیقنامه‌ها برای محصلین دورۀ پرکتیک پوهنتون  لوگر

ریاست انستیتوت معادن وزارت معادن و پترولیم پنجشنبه مورخ ۱۴۰۴/۷/۲۴ طی محفلی برای ۲۹ تن از محصلین دیپارتمنت تفحص و اکتشاف پوهنځی جیولوجی و معادن که برای دوره پرکتیک معرفی گردیده بودند. . .

BACK TO NEWS