مساعدت هفتاد هزار ماسک برای کارمندان وزارت معادن و پترولیم از جانب کمپنی (MCC) قراردادی مس عینک

firoz_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۴/۹ - ۷:۴۶
ززز

کمپنی قراردادی مس عینک (MCC) جهت مبارزه با ویروس کرونا به ادامه کمک‌ قبلی، در حدود هفتاد هزار ماسک را جهت استفاده‌ی کارمندان وزارت معادن و پترولیم مساعدت کرد.

این کمک‌ها در مجلسِ که با حضور داشت عنایت‌الله مومند، معین تخنیکی وزارت و نماینده با صلاحیت کمپنی متذکره برگزار شده بود، به جانب وزارت اهدا گردید.
از این بسته کمکی جهت محافظت کارمندان وزارت در امر مبارزه با ویروس کرونا استفاده خواهد شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۸:۳۹
Background image

دیدار وزیر معادن و پترولیم با روئسای MCCT و MJAM

محترم الحاج ملا هدایت‌الله بدری، وزیر معادن و پترولیم  سه‌شنبه مورخ 1404/8/13 با رئیس عمومی MCCT و رئیس MJAM  قراردادی پروژه مس عینک در دفتر کاری‌شان دیدار  نمودند.
نخست رئیس شرکت MCCT. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۱۷:۳۰
Background image

رئیس دعوت و ارشاد معرفی گردید

 

به اساس پیشنهاد وزارت معادن و پترولیم و منظوری مقام عالی ریاست الوزراء امارت اسلامی افغانستان محترم مفتی داد محمد محمدی به حیث رئیس دعوت و ارشاد، توسط محترم عبدالرحمن قانت معین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۴ - ۱۳:۸
Background image

اهدای تصدیقنامه‌ها برای محصلین دورۀ پرکتیک پوهنتون  لوگر

ریاست انستیتوت معادن وزارت معادن و پترولیم پنجشنبه مورخ ۱۴۰۴/۷/۲۴ طی محفلی برای ۲۹ تن از محصلین دیپارتمنت تفحص و اکتشاف پوهنځی جیولوجی و معادن که برای دوره پرکتیک معرفی گردیده بودند. . .

BACK TO NEWS