شانزدهمین داوطلبی زمرد پنجشیر برگزار گردید

firoz_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۳ - ۱۳:۳۵
xx

مقدار (6493) قیراط زمرد به مبلغ (185100) دالر امریکایی در شانزدهمین داوطلبی زمرد که در تالار مقام ولایت پنجشیر با حضور والی پنجشیر، رئیس معادن و مسوولین ادارات محلی پنجشیر، معدنکاران، رسانه ها و تاجران ملی کشور برگزار گردید بفروش رسید.
تاکنون مقدار ( 56515 )قیراط زمرد پنجشیر به ارزش ( 3812900) دالر امریکایی بفروش رسیده است که سهم امارت اسلامی در آن صرف 10 فیصد بوده و 90 فیصد آن سهم معدنکاران محترم است که همه باشنده گان معزز پنجشیر میباشند، و همچنان برای ده هزار نفر در معادن مذکور زمینه کار نیز فراهم گردیده است.
برندگان خرید زمرد در این داوطلبی قرار ذیل اند:
1-    عبدالله خان ولد غلام حسین برنده 1489 قیراط زمرد به قیمت 6200
2-    احمد جواد ولد گلستان برنده 20 قیراط زمرد به قیمت 5600 دالر امریکایی
3-    احمدالله ولد محمد کریم برنده 457 قیراط زمرد به قیمت 3300 دالر امریکایی
4-    رحم الدین ولد خیرالدین  برنده 861 قیراط زمرد به قیمت 30100 دالر امریکایی
5-    مسلم ولد غلام محمد برنده 911 قیراط زمرد به قیمت 6450 دالر امریکایی
6-    عبدالوافظ ولد عبدالغنی برنده 128 قیراط زمرد به قیمت 4100 دالر امریکایی
7-    گل محمد ولد محمدرضا برنده 132 قیراط زمرد به قیمت 2050 دالر امریکایی
8-    نورالباری ولد عبدالحی برنده 683 قیراط زمرد به قیمت 2100 دالر امریکایی
9-    فواد ولد عبدالمعبود برنده 516 قیراط زمرد به قیمت 75200 دالر امریکایی
10-    غازی ولد نوراحمد برنده 742 قیراط زمرد به قیمت 45600 دالر امریکایی
11-    غازی ولد نوراحمد برنده 544 قیراط زمرد به قیمت 4400 دالر امریکایی

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ - ۱۱:۵۷
Background image

برگزاری امتحان رقابتی برای 20 بست مسلکی و تخنیکی


ریاست امور کارکنان وزارت معادن و پترولیم، دوشنبه مورخ ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ امتحان رقابتی برای استخدام ۲۰ بست رتبه سوم و چهارم مسلکی و تخنیکی مرکزی را با حضور مولوی حسام‌الدین صابری معین مالی و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۹:۱۴
Background image

سفر هیأت فنی و مسلکی وزارت معادن و پترولیم به کشور ازبکستان

هیأت رسمی متشکل از بیست تن کارمندان فنی و مسلکی وزارت معادن و پترولیم، تحت سرپرستی رؤسای انستیتوت معادن و تفتیش تخنیکی، به‌منظور اشتراک در برنامۀ آموزشی ارتقاء ظرفیت و رشد مسلکی، برای. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۵ - ۱۴:۲۲
Background image

داوطلبی مقدار164.507 کیلو گرام یاقوت کبود ولایت میدان وردگ برگزار گردید


مجلس داوطلبی مقدار 164.507 کیلو گرام یاقوت کبود ساحۀ شاه کابل خورد ولسوالی نرخ ولایت میدان وردگ که قبلاً به اعلان سپرده شده بود با حضور ملا عبدالرحمن رحمانی رئیس عمومی کادستر و تنظیم. . .

BACK TO NEWS