دیدار سرپرست وزارت معادن و پترولیم با تعدادی از قراردادیان معادن ولایت هلمند

firoz_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۹/۵ - ۸:۳۶
cc

شیخ‌الحدیث شهاب الدین دلاور سرپرست وزارت معادن و پترولیم با تعدادی از قراردادیان معادن ولایت هلمند در دفتر کارش ملاقات نمودند.
در این ملاقات ضمن استماع نظریات، پیشنهادات و مشکلات قراردادیان ولایت هلمند، در رابطه به تسریع و بهبود امور معدنکاری ولایت هلمند، پرداخت مقروضیت های شان و مدیریت موثر منابع معدنی آنولایت بحث و تبادل نظر صورت گرفته، بر تصفیه مقروضیت های شان تاکید گردید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۳:۵۱
Background image

بازدید و ارزیابی تخنیکی پروژه‌های معدن‌کاری در ولایت خوست

تیم فنی و تخنیکی  وزارت معادن و پترولیم به رهبری انجنیر عبدالله حیدری، رئیس عمومی تفحص و اکتشاف معادن، از فعالیت‌های معدن‌کاری در ولایت خوست بازدید نموده و عملکرد معدن‌کاران را در بخش. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۴:۴۴
Background image

دیدار وزیر معادن و پترولیم با مسئوولین عزیزی گروپ

الحاج ملا هدایت‌الله بدری، وزیر معادن و پترولیم، در دفتر کار خویش با مسئولین کمپنی عزیزی گروپ دیدار نمودند.
در این دیدار، پیرامون چگونگی تولید برق از انرژی ذغال‌سنگ و گاز طبیعی، فرصت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۴:۳۴
Background image

امضاء قرار داد آهن ولایت بامیان

محترم الحاج ملا هدایت الله بدری وزیر معادن و پترولیم  قرار داد معدن آهن ولسوالی یکاولنگ ولایت بامیان را با شرکت‌های نظری رحیمی و خان وزیری  با مساحت مجموعی (85) کیلو متر مربع  با مجموع. . .

BACK TO NEWS