جلسه شورای عالی شرکت‌های افغان‌گاز و کود و برق مزارشریف برگزار گردید

firoz_admin
شنبه ۱۳۹۸/۱۲/۱۰ - ۱۱:۶
123

جلسه تصویب پلان مالی شورای عالی شرکت‌های  افغان‌گاز و کود و برق  مزارشریف تحت ریاست سید محبوب‌الله ربانی معین مالی و اداری وزارت معادن و پترولیم، با حضوردا شت نمایندگان وزارت‌های محترم مالیه، اقتصاد، تجارت، زراعت و رؤسای شرکت‌های مذکور با ارائه گزارش مختصر از کارکردهای سال مالی 1398 روی موضوع چگونگی فعالیت و قیمت فروش گاز بالای مراجع مصرف کننده معلومات ارائه کردند.

همچنان در مجلس متذکره در رابطه به اجرای امتیازات حق‌الخطر کارکنان ساحوی افغان‌گاز، معلومات دررابطه به طرح پلان تولید اساسی کود یوریا و انرژی برق حرارتی از بابت   پلان‌ سال مالی 1399 و تشکیل آن ارائه گردید، که بعد از رایزنی‌ها، به تصویب رسید.

 

#وزارت‌معادن‌وپترولیم #MoMP

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۳:۵۱
Background image

برگزاری داوطلبی زمرد در ولایت پنجشیر

به تاریخ ۱۲ ماه حوت سال ۱۴۰۴ هجری خورشیدی، داوطلبی فروش زمرد در مرکز ولایت پنجشیر از سوی وزارت معادن و پترولیم، در یک روند شفاف برگزار شد.
در این داوطلبی که در تالار جلسات ولایت برگزار. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۸ - ۱۱:۴۸
Background image

داوطلبی سرب و جست ولایت کندهار برگزار گردید


مجلس داوطلبی مقدار 542.5 تن سرب و جست ساحۀ بی‌بی گوهر ولسوالی خاکریز ولایت کندهار سهم وزارت که قبلأ به اعلان سپرده شده بود با حضور محترم ملا عبدالرحمن رحمانی رئیس عمومی کادستر و تنظیم. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۵ - ۱۹:۹
Background image

اشتراک در نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان، عمران و بازسازی افغانستان

وزارت معادن و پترولیم با ایجاد غرفۀ در سومین نمایشگاۀ بین المللی صنعت ساختمان، عمران و بازسازی افغانستان بمنظور معرفی سنگ‌های نیمه قیمتی، صنعتی، تزئینی، ارایه معلومات در رابطه به فرصت. . .

BACK TO NEWS