تلاش وزارت معادن و پترولیم برای جذب سرمایه‌گذاری‌ها در بخش سنگ‌های قیمتی و نیمه‌قیمتی

firoz_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۸/۷ - ۱۳:۴۹
ططط

محمد حمید یوسفی، معین مالی و اداری وزارت معادن و پترولیم ظهر امروز در حضورداشت رئیس عمومی کادستر معادن و نمایندگان واحد تسهیل سرمایه‌گذاری اداره امور با نمایندگان کمپنی (Gem Stone) پیرامون فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بخش سنگ‌های قیمتی و نیمه‌قیمتی افغانستان از طریق ویدیو کنفرانس صحبت کرد.

در این مجلس، نمایندگان کمپنی متذکره در مورد فالیت‌های خود معلومات ارائه کرده و نگرانی‌های خود را برای سرمایه‌گذاری در افغانستان ابراز داشتند، همچنان آمادگی خود را برای ایجاد مرکز پروسس سنگ‌های قیمتی در افغانستان اعلان کردند.

سپس معین مالی‌واداری وزارت معادن و پترولیم، فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بخش سنگ‌های قیمتی‌ و نیمه‌قیمتی افغانستان را مساعد معرفی کرده و بیان داشت: وزارت معادن و پترولیم، سهولت‌های قانونی را برای تسهیل سرمایه‌گذاری‌ها ایجاد می‌نماید، در حال حاضر کار روی جلوگیری از استخراج غیرقانی نیز جریان دارد.

قرار بر این شد، که تیم تخنیکی کمپنی (Gem Stone)، به کابل آمده و برنامه‌تجاری خود را برای سرمایه‌گذاری در بخش سنگ‌های قیمتی و نیمه‌قیمتی ارائه دارند، تا باعث افزایش عواید و ایجاد فرصت‌های شغلی در کشور گردد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۸:۳۹
Background image

دیدار وزیر معادن و پترولیم با روئسای MCCT و MJAM

محترم الحاج ملا هدایت‌الله بدری، وزیر معادن و پترولیم  سه‌شنبه مورخ 1404/8/13 با رئیس عمومی MCCT و رئیس MJAM  قراردادی پروژه مس عینک در دفتر کاری‌شان دیدار  نمودند.
نخست رئیس شرکت MCCT. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۱۷:۳۰
Background image

رئیس دعوت و ارشاد معرفی گردید

 

به اساس پیشنهاد وزارت معادن و پترولیم و منظوری مقام عالی ریاست الوزراء امارت اسلامی افغانستان محترم مفتی داد محمد محمدی به حیث رئیس دعوت و ارشاد، توسط محترم عبدالرحمن قانت معین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۴ - ۱۳:۸
Background image

اهدای تصدیقنامه‌ها برای محصلین دورۀ پرکتیک پوهنتون  لوگر

ریاست انستیتوت معادن وزارت معادن و پترولیم پنجشنبه مورخ ۱۴۰۴/۷/۲۴ طی محفلی برای ۲۹ تن از محصلین دیپارتمنت تفحص و اکتشاف پوهنځی جیولوجی و معادن که برای دوره پرکتیک معرفی گردیده بودند. . .

BACK TO NEWS