افتتاح دو دستگاه ترازوی بلند تناژ در ولسوالی دره  صوف

firoz_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲ - ۱۲:۵
ss

دو دستگاه ترازوی بلند تناژ که توسط تیم های تخنیکی و ساختمانی تصدی زغال سنگ شمال وزارت معادن و پترولیم در ساحات تنگی شیخه دره‌صوف بالا و چهار تاک ولسوالی دره‌صوف پائین نصب و منتاژ گردیده بود با حضور الحاج مولوی عبدالله" حامد " رئیس تصدی و تیم کاری شان افتتاح گردید.
با نصب و افتتاح این ترازوهای بلند تناژ که ظرفیت یکصدوبیست تن وزن را دارا میباشد، از انتقال غیر قانونی زغال سنگ جلوگیری بعمل آمده، سهولت های لازم برای تجاران مهیا و فراهم گردید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۳:۵۱
Background image

برگزاری داوطلبی زمرد در ولایت پنجشیر

به تاریخ ۱۲ ماه حوت سال ۱۴۰۴ هجری خورشیدی، داوطلبی فروش زمرد در مرکز ولایت پنجشیر از سوی وزارت معادن و پترولیم، در یک روند شفاف برگزار شد.
در این داوطلبی که در تالار جلسات ولایت برگزار. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۸ - ۱۱:۴۸
Background image

داوطلبی سرب و جست ولایت کندهار برگزار گردید


مجلس داوطلبی مقدار 542.5 تن سرب و جست ساحۀ بی‌بی گوهر ولسوالی خاکریز ولایت کندهار سهم وزارت که قبلأ به اعلان سپرده شده بود با حضور محترم ملا عبدالرحمن رحمانی رئیس عمومی کادستر و تنظیم. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۵ - ۱۹:۹
Background image

اشتراک در نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان، عمران و بازسازی افغانستان

وزارت معادن و پترولیم با ایجاد غرفۀ در سومین نمایشگاۀ بین المللی صنعت ساختمان، عمران و بازسازی افغانستان بمنظور معرفی سنگ‌های نیمه قیمتی، صنعتی، تزئینی، ارایه معلومات در رابطه به فرصت. . .

BACK TO NEWS