معرفی رئیس جدید لابراتوارها

kamran2_admin
پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۷ - ۱۵:۱۶
News

براساس پیشنهاد وزارت معادن و پترولیم و منظوری مقام ریاست الوزراء، محترم پوهنیار شیرعلی جوهر صافی، پنجشنبه مورخ ۱۴۰۵/۲/۱۷ توسط محترم مولوی عبدالرحمن قانت معین پالیسی و برنامه‌های وزارت معادن و پترولیم، با حضور محترم معراج محمد معراج رئیس عمومی دفتر مقام و احمد ضیا خاکسار رئیس امورکارکنان به کارمندان آن ریاست معرفی گردید.

معین پالیسی و برنامه‌ها گفتند: تغییر در رهبری برای بهبود خدمات بهتر یک اصل بوده همچنان افزودند: ما از رئیس جدید توقع داریم که مسئولیت خود را با ایمان‌داری، شفافیت و صداقت کامل به‌پیش ببرد تا رضایت الله متعال و مردم رنجدیده بیشتر حاصل گردد.

همچنین از کارکنان آن‌ریاست خواستند تا وظایف محوله را به‌بهترین وجه ممکن پیش ببرند و فضای همکاری و اطاعت بهتر و بیشتری را ایجاد نمایند.

رئیس جدید لابراتوارها از اعتماد رهبری وزارت معادن و پترولیم ابراز قدردانی نموده وعده سپردند که برای پیشبرد امور محوله به وجه احسن از هیچ گونه سعی و تلاش دریغ نورزیده و نیز از همکاران خواستار همکاری همه جانبه شدند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۹:۲۶
Background image

اختتام دورۀ پراکتیک محصلین پوهنتون پولی‌تخنیک کابل و پوهنتون بلخ

پروگرام پراکتیک تولیدی محصلین رشته استخراج معادن زیر زمینی به‌منظور ارتقای ظرفیت‌های تخنیکی  از سوی ریاست انستیتوت معادن برای 45  تن از محصلین پوهنتون پولی‌تخنیک کابل و رشتۀ انجنیری. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۲۰:۱
Background image

معینان جدید وزارت معادن و پترولیم معرفی شدند

بر اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین (حفظه الله)، معینان جدید مالی و اداری، تخنیکی، سروی و جیولوجی یک شنبه مورخ ۱۴۰۵/۵/۱۱از سوی محترم شیخ الحدیث نورالحق انور رئیس عمومی ادارۀ امور، محترم. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۴:۴۸
Background image

اختتام برنامه آموزشی اساسات مدیریت پروژه

برنامه آموزشی تحت عنوان اساسات مدیریت پروژه که به‌منظور ارتقای ظرفیت‌های تخنیکی و مدیریتی ۴۰ تن از مسؤولین ریاست‌های مرکزی و ریاست‌های معادن ولایات، به‌گونۀ آنلاین که از تاریخ ۳ سرطان. . .

BACK TO NEWS