با ایجاد مراکز پروسس سنگ‌های قیمتی و نیمه‌قیمتی در کشور، زمینه ایجاد کار و افزایش عواید ملی مساعد می‌گردد

firoz_admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۸/۲۵ - ۸:۴۶
fff

محمد حمید یوسفی، معین مالی و اداری وزارت معادن و پترولیم با آقای میشل، مسؤول تخنیکی کمپنی (Mac Precious Stones) کشور بلجیم به ادامه نشست قبلی در مورد فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بخش سنگ‌های قیمتی و نیمه‌قیمتی افغانستان صحبت کرد.

در این مجلس، آقای میشل به نمایندگی از کمپنی متذکره طرح‌های خود را در مورد استخراج قانونی سنگ‌های قیمتی و نیمه‌قیمتی و ایجاد مرکز پروسس این سنگ‌ها ارائه داشت؛ همچنان نگرانی‌های خود را ناشی از تهدیدهای امنیتی و استخراج غیرقانونی ابراز نمودند.

سپس معین وزارت معادن و پترولیم، از طرح کمپنی مذکور استقبال کرده و منابع سنگ‌های قیمتی و نیمه‌قیمتی در افغانستان را به عنوان فرصت مناسب سرمایه‌گذاری معرفی کرد.

همچنان وی اشاره کرد: وزارت معادن و پترولیم، تسهیلات لازم را از ابعاد گوناگون برای سرمایه‌گذاری‌ها مساعد ساخته و حکومت افغانستان برای حمایت از سرمایه‌گذاری تعهد همه‌جانبه دارد.

با ایجاد مرکز پروسس سنگ‌های قیمتی و نیمه‌قیمتی در کشور، تحرک در سکتور معادن تسریع گردیده و باعث افزایش عواید و ایجاد شغل [به گونة مستقیم و غیرمستقیم] برای حدود ده هزار نفر خواهد شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ - ۱۶:۱۷
Background image

دیدار وزیر معادن و پترولیم با رئیس پروژۀ تاپی 

محترم الحاج ملا هدایت‌الله بدری، وزیر معادن و پترولیم  پنجشنبه مورخ ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ با آقای خواجه عوضوف سفیر ترکمنستان و محمد مراد امانوف رئیس پروژۀ تاپی در دفتر کاری شان ملاقات نمودند.
در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۳:۵۱
Background image

برگزاری داوطلبی زمرد در ولایت پنجشیر

به تاریخ ۱۲ ماه حوت سال ۱۴۰۴ هجری خورشیدی، داوطلبی فروش زمرد در مرکز ولایت پنجشیر از سوی وزارت معادن و پترولیم، در یک روند شفاف برگزار شد.
در این داوطلبی که در تالار جلسات ولایت برگزار. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۸ - ۱۱:۴۸
Background image

داوطلبی سرب و جست ولایت کندهار برگزار گردید


مجلس داوطلبی مقدار 542.5 تن سرب و جست ساحۀ بی‌بی گوهر ولسوالی خاکریز ولایت کندهار سهم وزارت که قبلأ به اعلان سپرده شده بود با حضور محترم ملا عبدالرحمن رحمانی رئیس عمومی کادستر و تنظیم. . .

BACK TO NEWS