وزیر معادن و پترولیم از کمپنی سیتوایا دیدار کرد

kamran_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۶ - ۱۱:۴۳
minister

محترم الحاج ملا هدایت‌الله بدری، وزیر معادن و پترولیم در رأس هیئت بلند پایه که مولوی احمد جان بلال رئیس عمومی شرکت‌های امارتی، نیز با ایشان همراه میباشد از شرکت تولید وسایل برقی و میترهای الکترونیکی «سیتوایا» در شهر کازان پایتخت تاتارستان دیدن به عمل آوردند.
در این دیدار رئیس عمومی شرکت‌های امارتی در رابطه به شبکه برق افغانستان معلومات ارایه نموده و خواستار همکاری مشترک در زمینه الکترونیکی نمودن میترها و ساخت شبکه واحد شدند.
 رهبری شرکت یادشده علاقه‌مندی خود را در این زمینه‌ اعلام نموده، وعده سپردند که پس از دیدار با انجینران فنی افغانستان تلاش خواهند کرد تا یک ورکشاپ فنی در افغانستان ایجاد نماید. 
وزیر معادن و پترولیم در جریان سفر شان از  پارک صنعتی همیگران و پوهنتون انرژی کازان نیز دیدن بعمل آورده، مشکلات و پیشنهادات محصلین افغان را استماع  کردند و از مسئوولین پوهنتون خواستند تا در زمینه افزایش مهارت‌های حرفۀ انجنیران افغان در بخش‌های برق و نفت همکاری نمایند رهبری پوهنتون در زمینه آموزش بخش‌های متذکره به صورت آنلاین و حضوری وعده همکاری‌ نمودند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۳:۵۱
Background image

برگزاری داوطلبی زمرد در ولایت پنجشیر

به تاریخ ۱۲ ماه حوت سال ۱۴۰۴ هجری خورشیدی، داوطلبی فروش زمرد در مرکز ولایت پنجشیر از سوی وزارت معادن و پترولیم، در یک روند شفاف برگزار شد.
در این داوطلبی که در تالار جلسات ولایت برگزار. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۸ - ۱۱:۴۸
Background image

داوطلبی سرب و جست ولایت کندهار برگزار گردید


مجلس داوطلبی مقدار 542.5 تن سرب و جست ساحۀ بی‌بی گوهر ولسوالی خاکریز ولایت کندهار سهم وزارت که قبلأ به اعلان سپرده شده بود با حضور محترم ملا عبدالرحمن رحمانی رئیس عمومی کادستر و تنظیم. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۵ - ۱۹:۹
Background image

اشتراک در نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان، عمران و بازسازی افغانستان

وزارت معادن و پترولیم با ایجاد غرفۀ در سومین نمایشگاۀ بین المللی صنعت ساختمان، عمران و بازسازی افغانستان بمنظور معرفی سنگ‌های نیمه قیمتی، صنعتی، تزئینی، ارایه معلومات در رابطه به فرصت. . .

BACK TO NEWS