وزارت معادن و پترولیم از ظرفیت‌های علمی پوهنتون پولی‌تخنیک کابل جهت ایجاد تحرک در سکتور معادن استفاده می‌نماید

firoz_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۴/۲۳ - ۱۲:۴۱
xx

وزارت معادن و پترولیم به خاطر ایجاد تحرک لازم در سکتور معادن و استفاده از تجارب نیروی اکادمیک، قراردادهای مشورتی را با تعدادی از اساتید پیشین و فعلی پوهنتون پولی‌تخنیک کابل امضا کرده است.

هدف این توافق، استفاده مؤثر از نیروی علمی جهت افزایش عواید و ایجاد تحرک در سکتور معادن می‌باشد؛ به همین دلیل صبح امروز، نشست مقدماتی و تعارفی میان رهبری وزارت و استادان مذکور برگزار شد.

آن‌ها با توجه به اطلاعات موجود در بخش منرال‌ها و نفت‌وگاز جهت ایجاد تحرک، مشوره‌های لازم را به وزارت ارائه می‌دهند؛ تا در نتیجه زمینه افزایش عواید، اشتغال‌‌زایی و مشارکت مردم و سکتور خصوصی به گونه فعال مساعد گردد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۱۶:۳۴
Background image

سرپرست وزارت معادن و پترولیم با معاون صدراعظم جمهوری تاتارستان دیدار کرد

الحاج ملا هدایت‌الله بدری، سرپرست وزارت معادن و پترولیم، چهارشنبه مورخ ۱۵ اسد ۱۴۰۴ ،در حضور داشت مولوی حسام‌الدین صابری معین مالی و اداری و شماری از رؤسای این وزارت، با اقای اولیگ. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۱۵:۳۵
Background image

ختم دوره پرکتیک محصلین موسسه تحصیلات عالی پنجشر

ریاست انستیتوت معادن برای 27 تن از محصلین دیپارتمنت استخراج معادن مواد مفیده جامد موسسۀ تحصیلات عالی پنجشیر که جهت سپری نمودن دوره پرکتیک از تاریخ 5/5/1404 الی 15/5/1404 برای مدت ده روز. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۳ - ۱۴:۲۹
Background image

تدویر برنامه آموزشی پرسش‌نامه تثبیت رشته های تحصیلی

برنامۀ آموزشی خانه پری پرسش‌نامه تثبیت رشته‌های تحصیلی مورد نیاز بازار کار دوشنبه مورخ 13/5/1404  از جانب ریاست عمومی قوای بشری وزارت کار و امور اجتماعی به همکاری آمریت آموزش ریاست امور. . .

BACK TO NEWS