معرفی رئیس جدید جیوفزیک

firoz_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۶/۷ - ۹:۲۵
ee

محترم انجنیر مطیع الله عادل در بست رتبه دوم به حیث رئیس جیوفزیک وزارت معادن و پترولیم توسط مولوی حسام‌الدین صابری معین مالی و اداری و شماری از روئسا یکشنبه مورخ ۵/۶/۱۴۰۲ به کارمندان آن ریاست  معرفی گردید.
معین مالی و اداری وزارت معادن و پترولیم، ضمن معرفی رئیس جدید جیوفزیک این وزارت، در رابطه به شخصیت موصوف توضیحات داده از خداوند متعال برای شان در امور محوله موفقیت آرزو نمودند.
بعداْ‌ محترم انجنیر مطیع الله عادل از اعتماد رهبری وزارت معادن و پترولیم اظهار امتنان نموده در رابطه به اولویت های کاری شان صحبت نموده و از تلاش برای پیشبرد امور محوله در این وزارت اطمینان داد.
قابل ذکر است؛ محترم  انجنیر مطیع الله عادل سند لسانس را در بخش جیوفزیک و سند ماستری شانرا در رشته اداره و تجارت به دست آورده  و قبلأ به صفت آمر تنظیم و تصنیف نفت و گاز ریاست هایدروکاربن‌ها ایفای وظیفه نموده اند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۲۱:۷
Background image

سفر انجنیران و کارمندان وزارت معادن و پترولیم به کشور ازبکستان

به تعداد ۱۸ تن از کارمندان فنی و حرفه‌یی وزارت معادن و پترولیم، تحت رهبری رئیس تحقیقات و نظرسنجی‌های جیوفزیک، به هماهنگی ریاست انستیتوت معادن، سفر رسمی خود را به جمهوری ازبکستان برای. . .

جمعه ۱۴۰۵/۱/۱۴ - ۷:۵۴
Background image

ارایه گزارش ارزیابی از چگونگی تحقق پلان سالانه ریاست‌های مرکزی و ولایات بابت سال مالی ۱۴۰۴

ریاست عمومی پلان، نظارت و ارزیابی پنجشنبه مورخ ۱۴۰۵/۱/۱۳ گزارش ارزیابی از چگونگی تحقق پلان سالانۀ ریاست‌های مرکزی بابت سال مالی ۱۴۰۴ در حضور محترم الحاج ملا هدایت‌الله بدری، وزیر معادن. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۸:۴۱
Background image

امضاء قرار داد معادن نمک ولایت هرات

محترم الحاج ملا هدایت‌الله بدری، وزیر معادن و پترولیم قرارداد بلاک پنجم ساحه نمکسار ولسوالی غوریان ولایت هرات را با مساحت 10.51 کیلو متر مربع و با سرمایه گذاری 5342000 دالر امریکایی سه. . .

BACK TO NEWS