محمد هارون چخانسوری: ما چنین آینده‎ی را برای سکتور معادن ترسیم نموده‎ایم که هر فرد جامعه از فواید آن مستفید خواهد شد

firoz_admin
شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۶ - ۱۷:۱۸
اهل

محمد هارون چخانسوری وزیر معادن و پترولیم، بعد از ظهر امروز محمد عتیق ذکی، معین پالیسی و برنامه های استخراجی را به کارمندان وزارت معرفی کرد. 

در آغاز مراسم، محمد حمید یوسفی معین مالی و اداری وزارت معادن و پترولیم، حکم رئیس جمهور را در رابطه به تقرر معین پالیسی و برنامه های استخراجی، قرائت نمود. 

محمد هارون چخانسوری، وزیر معادن و پترولیم ضمن مبارکباد به محمد عتیق ذکی، گفت: وزارت معادن و پترولیم یک سکتور بزرگ حیاتی برای رفاه اقتصادی کشور و مردم است. ما متعهد به ایجاد تحرک پایدار در این سکتور هستیم و برای رسیدن به این هدف، نیاز به جذب کادرهای ورزیدۀ ملی می‎باشد تا به اساس دورنمای وزارت و اولویت های تعریف شده در نقشه راه معادن، برنامه های موثر را ترتیب و تطبیق نماییم. 

محمد هارون چخانسوری افزود: ما چنین آینده‎ی را برای این سکتور ترسیم نموده‎ایم که هر فرد جامعه از فواید آن مستفید خواهد شد، رفاه اقتصادی را تامین خواهد کرد و سطح عواید ملی را افزایش خواهد داد. 

محمد عتیق ذکی، معین پالیسی و برنامه های استخراجی در سخنانش از اعتماد رهبری حکومت و وزارت معادن و پترولیم تشکری کرد و گفت: درک و آگاهی خوب درمورد سکتور معادن کشور دارم و توسط این درک، با تعهد کامل، برای انکشاف این سکتور از تلاش های خویش دریغ نه خواهم ورزید.  

محمد عتیق ذکی گفت: انجام تحقیقات هدفمند، یگانه راه برای یافتن پاسخ‎های منطقی به چالش های فعلی سکتور معادن و ایجاد موثریت در این سکتور خواهد بود. برای اینکه موثریت بیشتر در این سکتور ایجاد شود، نیاز است تا این سکتور به فعالیت های اساسی خویش که نقش پالیسی ساز و نظارت کننده است، تمرکز نماید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۸:۵۱
Background image

جلسه کمیته حفاظت و حل مشکلات معادن در سطح ولایت کاپیسا برگزارگردید

ه سلسله جلسات قبلی الیوم سه شنبه مورخ ۱۲ محرم ۱۴۴۷ ه‍.ق مطابق ۱۷ سرطان ۱۴۰۴ ه‍.ش جلسه کمیته حل مشکلات معادن در سطح ولایت کاپیسا به رهبری شیخ اسدالله سنان معاون صاحب ولایت کاپیسا والحاج. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۴ - ۱۵:۱۳
Background image

رئیس جدید روابط بین الملل و هماهنگی دونر‌ها معرفی گردید

به اساس پیشنهاد وزارت معادن و پترولیم و منظوری مقام عالی ریاست الوزراء امارت اسلامی افغانستان، شنبه مورخ ۱۴۰۴/۴/۱۴ محترم محمود الهام به حیث رئیس روابط بین الملل و هماهنگی دونر‌ها  به. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۴ - ۱۴:۳۶
Background image

دیدار معین پالیسی و برنامه‌‌ها از معادن بدخشان

شیخ‌الحدیث مولوی عبدالرحمن قانت معین پالیسی و برنامه‌های وزارت معادن و پترولیم و هیئت همراه‌شان طی سفر رسمی به ولایت بدخشان از معادن لاجورد دیدن به‌عمل آوردند.
معین پالیسی و برنامه‌ها. . .

BACK TO NEWS