دیدار سرپرست وزارت معادن و پترولیم با رئیس عمومی خط آهن افغانستان

firoz_admin
شنبه ۱۴۰۲/۴/۲۴ - ۱۴:۳۳
dd

شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور سرپرست وزارت معادن و پترولیم شنبه مورخ 24/4/1402  با ملا بخت‌الرحمن شرافت رئیس عمومی  خط آهن افغانستان و هیئت همراه‌شان در دفتر کارش دیدار کرد.
در این دیدار که مولوی حسام‌الدین صابری معین مالی و اداری و شماری از روئسای این اداره نیز اشتراک داشتند، جانبین در رابطه به توسعه فعالیت ها بخصوص احداث خط آهن از کشور ایران  الی شهر هرات و  اندخوی، شبرغان، مزار شریف الی شیرخان‌ بندر که با ترکمستان و تاجکستان وصل میگردد بحث و تبادل نظر نمودند.
سرپرست وزارت معادن و پترولیم در رابطه به احداث خطوط آهن با کشور های ترکمنستان، تاجکستان و ایران گفت: این یک پروژه ملی بوده و سهولت های زیادی را  در انتقالات اموال از کشور های یاد شده، اعمار سرک‌ها و زمینه اشتغالزائی برای مردم ما فرآهم خواهد شد و در عرصه تطبیق این پروژه وعده همکاری نمودند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۲۴
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری فی مابین وزارت معادن و پترولیم و اتاق تجارت و سرمایه گذاری

تفاهم‌نامه همکاری مشترک فی مابین وزارت معادن و پترولیم و اتاق تجارت و سرمایه گذاری  سه شنبه مورخ ۱۴۰۴/۳/۱۳ به امضاء رسید.
امضاء تفاهم نامه توسط محترم شیخ‌الحدیث مولوی عبدالرحمن قانت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۰ - ۱۶:۵۷
Background image

امضاء قرار داد حفاری سه حلقه چاه گازدار ساحه یتیم تاق ولایت جوزجان

محترم الحاج ملا هدایت‌الله بدری، سرپرست وزارت معادن و پترولیم شنبه مورخ ۱۴۰۴/۳/۱۰ قرارداد سه حلقه چاه گازدار ساحه یتیم تاق ولایت جوزجان را به ارزش(8000000) هشت میلیون دالر امریکایی در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۸ - ۱۲:۴۴
Background image

جلسه کمیته محافظت معادن ولایت کاپیسا برگزار گردید

 جلسه کمیته محافظت معادن تحت ریاست شیخ اسدالله سنان معاون مقام ولایت با حضور رئیس معادن، نماینده قوماندانی محترم امنیه، معاون استخبارات و سایر اعضای آن کمیته در صالون جلسات ریاست معادن. . .

BACK TO NEWS