معرفی رئیس انستیتوت معادن

kamran2_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۸ - ۲۳:۵۲
logo

به اساس پیشنهاد وزارت معادن و پترولیم و منظوری مقام عالی ریاست الوزراء امارت اسلامی افغانستان محترم عبدالخالق چوپان به حیث رئیس جدید انستیتوت معادن به کارمندان آن ریاست معرفی گردید.
در مراسم معرفی الحاج معراج محمد معراج رئیس عمومی دفتر مقام، مولوی احمد ضیاء خاکسار رئیس امور کارکنان و تعداد از روئسا اشتراک ورزیده بودند، در این مراسم رئیس عمومی دفتر طی صحبت شان از کارکرد ها و خدمات رئیس قبلی قدردانی نموده و تقرر محترم چوپان را تبریک گفته افزودند: تغییر و تبدیل در ادارات یک اصل بوده به همین اساس از هدایات و اوامر مقامات اطاعت نموده و مصدر خدمت به ملت خواهیم بود.
رئیس انستیتوت معادن تعهد نمودند که وظایف محوله‌ را با رعایت اصل شفافیت و با اخلاص کامل در چارچوب قوانین نافذۀ کشور و در هماهنگی با رهبری وزارت انجام خواهند داد.

 

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۹ - ۱۴:۵
Background image

داوطلبی فروش مقدار ۱۰۰۰۰ تن نفت خام ساحه انگوت

 
داوطلبی فروش مقدار ۱۰۰۰۰ تن نفت خام ساحه انگوت حوزه آمو دریا یکشنبه مورخ ۱۴۰۴/۹/۹ با حضور حافظ دیپلوم انجنیر محمد حامد حیدری رئیس نظارت بر تطبیق قراردادهای نفت و گاز، هیئت موظف و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۵ - ۱۴:۱۹
Background image

دیدار معین پالیسی و برنامه‌ها‌ با سفیر جمهوری چین


محترم عبدالرحمن قانت معین پالیسی و برنامه‌های وزارت معادن و پترولیم چهارشنبه 1404/9/5 با سفیر کشور چین مقیم کابل و هئیت همراه شان در دفتر کاری‌شان دیدار نمودند.
در این دیدار سفیر آن. . .

BACK TO NEWS