جلسه هیئت رهبری وزارت معادن و پترولیم تدویرگردید

urgent_user
پنجشنبه ۱۴۰۳/۳/۱۷ - ۱۲:۵۶
س

تدویر جلسه هیئت رهبری به ریاست شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور، سرپرست وزارت معادن و پترولیم، باحضور داشت شیخ ضیا الرحمن الاریوبی معین پالیسی و پلان و  روسا برگزار شد.

در این جلسه نخست، فیصله‌های نشست قبلی پی‌گیری گردیده همچنان مشکلات و پیشنهادات شماری از ریاست ها و قراردادیان معادن توسط رئیس دفتر مقام وزارت قرائت گردید.

متعاقبأ جواز معدنکاری به مقیاس کوچک که از جانب ریاست تطبیق قراردادهای معادن کوچک ترتیب و نظر به هدایت مقام رهبری وزارت، بمنظور مطالعه دقیق آن به کمیته متشکل از متخصصین تخنیکی و حقوقی محول گردیده بود، نسخۀ تعدیلی پیشنهادی جواز متذکره طی پرزنتیشن از جانب کمیته موظف ارایه گردید، سرپرست وزارت معادن و پترولیم بعد از استماع آن سفارشات و هدایات لازم را صادر نمودند.

همچنان روی یک سلسله موارد مهم دیگر به منظور بهبود اجراآت کاری ریاست ها بحث و تبادل نظر صورت گرفته تصامیم لازم اتخاذ گردید و به بخش های مربوطه هدایت داده شد تا مطابق به فیصله جلسه اجراأت نمایند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ - ۱۱:۵۷
Background image

برگزاری امتحان رقابتی برای 20 بست مسلکی و تخنیکی


ریاست امور کارکنان وزارت معادن و پترولیم، دوشنبه مورخ ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ امتحان رقابتی برای استخدام ۲۰ بست رتبه سوم و چهارم مسلکی و تخنیکی مرکزی را با حضور مولوی حسام‌الدین صابری معین مالی و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۹:۱۴
Background image

سفر هیأت فنی و مسلکی وزارت معادن و پترولیم به کشور ازبکستان

هیأت رسمی متشکل از بیست تن کارمندان فنی و مسلکی وزارت معادن و پترولیم، تحت سرپرستی رؤسای انستیتوت معادن و تفتیش تخنیکی، به‌منظور اشتراک در برنامۀ آموزشی ارتقاء ظرفیت و رشد مسلکی، برای. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۵ - ۱۴:۲۲
Background image

داوطلبی مقدار164.507 کیلو گرام یاقوت کبود ولایت میدان وردگ برگزار گردید


مجلس داوطلبی مقدار 164.507 کیلو گرام یاقوت کبود ساحۀ شاه کابل خورد ولسوالی نرخ ولایت میدان وردگ که قبلاً به اعلان سپرده شده بود با حضور ملا عبدالرحمن رحمانی رئیس عمومی کادستر و تنظیم. . .

BACK TO NEWS