اهدا کمک های کمپنی M J A M به آسیب دیده‌گان زلزله

firoz_admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۵/۶ - ۱۳:۱۷
ccc

شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور، سرپرست وزارت معادن و پترولیم  پنجشنبه مورخ 6/5/1401 با سفیر کشور چین آقای وانگ یو، رئیس کمپنی M J A M وهیئت همراه شان، با حضورداشت محترم مولوی شرف‌الدین معین وزارت رسیده‌گی به حوادث طبیعی، معینان وزارت معادن و پترولیم و شماری از روئسا در مقر وزارت دیدار نمودند.
برنامه با تلاوت آیات چند از کلام الله مجید رسمأ آغاز متعاقبأ سرپرست وزارت معادن و پترولیم ضمن خوش آمدید به سفیر کشور چین، رئیس کمپنی M J A M ، معین وزارت رسیده‌گی به حوادث و تمام اشتراک کننده‌گان  گفت: در قدم نخست تقویت روابط  دوستانه و دو جانبه افغانستان و کشور چین برای ما حایز اهمیت است و از کمک های کشور چین و کمپنی MJAM اظهار امتنان نموده گفتند: کمپنی متذکره قبلأ نیز کمک به ارزش 60 هزار دالر امریکایی شامل مواد خوراکی برنج، روغن و آرد را برای مردم آسیب دیده حادثه اخیر زلزله کمک نموده اند، سرپرست وزارت افزودند: فرصت‌های زیادی وجود دارد که افغانستان برای استفاده از آن علاقمند جلب همکاری‌های دولت و سکتور خصوصی کشور چین است. موصوف به پروژه مس عینک لوگر و پروژه آمو دریا اشاره کرده و بیان داشت که، با نظرداشت فرصت‌های موجوده، همکاری‌های دو جانبه تنها به این پروژه‌ و سایر پروژه ها محدود نخواهد ماند.
سرپرست وزارت گفت، افغانستان دارای معادن بیشمار است و فرصت‌های خوبی برای جذب سرمایه گذاری سکتور خصوصی بوده که چین می‌تواند در این عرصه نقش اساسی ایفا نماید.
متعاقباً آقای وانگ یو ، سفیر کشور چین با قدردانی از رهبری وزارت معادن و پترولیم بیان داشت: با پیوستن وقوع زلزله حکومت چین و مردم آن‌کشور خیلی متأثر شده و تصمیم برآن شدن تا کمک های بشردوستانه را انجام بدهند که از جانب کمپنی M J A M مواد خوراکه به ارزش 60 هزار دالر امریکایی اهدا گردید و یادآور شد که، کشور چین منحیث دوست و همسایه همیشه درکنار مردم افغانستان خواهیم بود.
بعدأ محترم مولوی شرف‌الدین معین حوادث طبیعی با قدر دانی و اظهار امتنان از کمک های کشور چین گفت: کشور چین واقعأ همیشه در کنار مردم افغانستان ایستاده‌گی نموده همچنان خواهان کمک در عرصه تعلیم و سایر بخشها این کشور گردید و در رابطه به توزیع کمک های که از طرف تجاران ملی و بین‌المللی، و سایر کشور های گردیده بود از طرق کمیته و تیم های که از سوی آنوزارت تعین گردیده است معلومات ارائه نمودند.
در اخیر رئیس کمپنی MJAM در رابطه به کمک قبلی به مردم آسیب دیده صحبت نموده و چک مبلغ 140 هزار دالر امریکایی را برای محترم مولوی شرف‌الدین معین حوادث طبعی اهدا نمودند.
در اخیر به سوالات رسانه‌ها از جانب سرپرست وزارت پاسخ ارائیه گردید

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۲۳:۵۶
Background image

ارزیابی تخنیکی از فعالیت‌های معدنکاری در ولایت کاپیسا

تیم مختلط فنی و تخنیکی وزارت معادن و پترولیم به ریاست انجنیر عبدالله حیدری، رئیس عمومی تفحص و اکتشاف معادن، در ادامه سفر رسمی شان به ولایات کشور، از فعالیت‌های معدنکاری در ولایت کاپیسا. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۰ - ۱۴:۰
Background image

ارزیابی جوازهای معدنکاری حرفوی در ولایت پنجشیر

تیم فنی و تخنیکی مختلط وزارت معادن و پترولیم به ریاست انجنیر عبدالله حیدری رئیس عمومی تفحص و اکتشاف معادن، از فعالیت‌های معدنکاری حرفوی در ولایت پنجشیر دیدار نموده و عملکرد معدنکاران. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۰ - ۱۳:۵۸
Background image

عقد قرارداد استخراج طلای ولایت کندز

محترم الحاج ملا هدایت‌الله بدری، وزیر معادن و پترولیم، یک‌شنبه مؤرخ ۱۴۰۵/۲/۲۰، قرارداد استخراج معدن طلای ولسوالی قلعه زال ولایت کندز را به مساحت ۵.۹۷ کیلومتر مربع، با سرمایه‌گذاری. . .

BACK TO NEWS