سرپرست وزارت معادن و پترولیم: هدف اساسی ما ارائه خدمات با کمال صداقت به هموطنان رنجیده ماست

firoz_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۹/۹ - ۱۵:۲۸
2

شیخ الحدیث شهاب الدین دلاور سرپرست وزارت معادن و پترولیم، صبح امروز با معینان و روسای مرکز و ولایات در دفتر کارش دیدار نمود. در این جلسه روی قاطعیت کاری، ارائه خدمات همه جانبه و صادقانه تاکید صورت گرفت.

سرپرست وزارت معادن و پترولیم در سخنانش گفت: ما مسوولیت سنگین را به دوش داریم. ارائه خدمات فراگیر و صادقانه میتواند باعث رشد اقتصاد کشور گردد و سطح عواید ملی را بالا ببرد. باید یک سیستم مرکزی را ایجاد نماییم تا همه مسوول پاسخ دهی به آن باشد.

وی افزود: هر فردی که در این وزارت مسوولیتی را به عهده دارد، مکلف به ارائه خدمات صادقانه است. این امر الهی است تا در امور کاری خویش از کمال صداقت کار بگیریم و این ملت شریف را از غربت و مشکلات اقتصادی بکشیم.

در پایان جلسه، به تمام مسوولین وظیفه سپرده شد تا از غفلت وظیفوی جلوگیری نمایند و در ارائه خدمات برخورد صادقانه بکنند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۰ - ۱۹:۴۹
Background image

دیدار وزیر معادن و پترولیم با سرمایه‌گذاران تاجیکستان

محترم الحاج ملا هدایت‌الله بدری، وزیر معادن و پترولیم، روز پنج‌شنبه مورخ ۱۴۰۴/۹/۲۰ با سرمایه‌گذاران تاجیک و افغان در دفتر کار خود دیدار نمودند.
در این دیدار، دو طرف در مورد موضوعات. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۰ - ۱۶:۴۶
Background image

دیدار وزیر معادن و پترولیم با رئیس کمپنی MJAM

محترم الحاج ملا هدایت‌الله بدری وزیر معادن و پترولیم  پنجشنبه مورخ ۱۴۰۴/۹/۲۰ با رئیس کمپنی MJAM مس عینک و هیئت همراه‌ شان دیدار نمود.
رئیس کمپنی MJAM در رابطه به پیشرفت‌های اخیر پروژه. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۶ - ۱۹:۱۷
Background image

داوطلبی فروش مقدار ۱۸۰۰۰ تن نفت ساحه قشقری


داوطلبی فروش مقدار ۱۸۰۰۰ تن نفت خام ساحه قشقری حوزه آمو دریا، یکشنبه مورخ ۱۴۰۴/۹/۱۶ با حضور حافظ دیپلوم انجنیر محمد حامد حیدری رئیس نظارت بر تطبیق قراردادهای نفت و گاز، هیئت موظف و. . .

BACK TO NEWS