احصائیه و سروی دقیق استفاده از گاز در ولایت‌های شمال و مسیر پروژه تاپی صورت می‌گیرد

firoz_admin
شنبه ۱۳۹۹/۵/۴ - ۸:۳۸
3214

محمد هارون چخانسوری، سرپرست وزارت معادن و پترولیم با محترم جاوید رسولی، رئیس اداره مستقل احصائیه مرکزی از طریق ویدیو کنفرانس دیدار نمود.

محمد هارون چخانسوری، سرپرست وزارت معادن و پترولیم گفت: ما برعلاوه واردات گاز، به احصائیه دقیق استفاده از گاز در منازل و صنعت ولایت‌های شمال و مسیر پروژه تاپی ضرورت داریم، تا در روشنایی آن به احصائیه دقیق استفاده از گاز در صنعت، منازل و تولید انرژی برق دست یافته و در توزیع گاز از آن استفاده نماییم.

جاوید رسولی، رئیس اداره مستقل احصاییه مرکزی گفت: ما با وزارت معادن و پترولیم یک گروه کاری تخنیکی مشترک ایجاد می‌نماییم تا در ولایت‌های مذکور، سروی را آغاز و در این مورد احصائیه دقیق جمع‌آوری گردیده و معلومات با وزارت معادن و پترولیم شریک گردد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۸:۳۹
Background image

دیدار وزیر معادن و پترولیم با روئسای MCCT و MJAM

محترم الحاج ملا هدایت‌الله بدری، وزیر معادن و پترولیم  سه‌شنبه مورخ 1404/8/13 با رئیس عمومی MCCT و رئیس MJAM  قراردادی پروژه مس عینک در دفتر کاری‌شان دیدار  نمودند.
نخست رئیس شرکت MCCT. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۱۷:۳۰
Background image

رئیس دعوت و ارشاد معرفی گردید

 

به اساس پیشنهاد وزارت معادن و پترولیم و منظوری مقام عالی ریاست الوزراء امارت اسلامی افغانستان محترم مفتی داد محمد محمدی به حیث رئیس دعوت و ارشاد، توسط محترم عبدالرحمن قانت معین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۴ - ۱۳:۸
Background image

اهدای تصدیقنامه‌ها برای محصلین دورۀ پرکتیک پوهنتون  لوگر

ریاست انستیتوت معادن وزارت معادن و پترولیم پنجشنبه مورخ ۱۴۰۴/۷/۲۴ طی محفلی برای ۲۹ تن از محصلین دیپارتمنت تفحص و اکتشاف پوهنځی جیولوجی و معادن که برای دوره پرکتیک معرفی گردیده بودند. . .

BACK TO NEWS