کنفرانس مشارکت ملی برای ارتقأ و نمایشگاه ملی تحت نام "عالیست – افغانیست" برگزار شد

firoz_admin
یکشنبه ۱۳۹۸/۱۰/۸ - ۱۴:۳۵
dd

این کنفرانس و نمایشگاه سه روزه از جانب شرکت خدماتی و تبلیغاتی تلنت با همکاری اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان و تعدادی از ادارات دولتی به شمول وزارت معادن و پترولیم در کابل برگزار شد.

کنفرانس مذکور جهت ترویج تولید و استفاده از محصولات داخلی و بحث روی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در کشور برگزار گردیده بود، که در آن پیشکش کردن فرصت‌های سرمایه‌گذاری در سکتور صنایع استخراجی افغانستان از سوی مسؤولین وزارت معادن و پترولیم یکی از بحث‌های داغ بود.

گفتنی است که در نمایشگاه ملی (عالیست – افغانیست) 68 شرکت خصوصی و نهادهای دولتی محصولات، تولیدات و خدمات شان‌را به نمایش گذاشته اند، که طی سه روز در 13 میز گرد روی مشکلات، چالش‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری در کشور بحث و گفتگو صورت گرفت.

#وزارت_معادن_و_پترولیم #MoMP

 

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۲۱:۷
Background image

سفر انجنیران و کارمندان وزارت معادن و پترولیم به کشور ازبکستان

به تعداد ۱۸ تن از کارمندان فنی و حرفه‌یی وزارت معادن و پترولیم، تحت رهبری رئیس تحقیقات و نظرسنجی‌های جیوفزیک، به هماهنگی ریاست انستیتوت معادن، سفر رسمی خود را به جمهوری ازبکستان برای. . .

جمعه ۱۴۰۵/۱/۱۴ - ۷:۵۴
Background image

ارایه گزارش ارزیابی از چگونگی تحقق پلان سالانه ریاست‌های مرکزی و ولایات بابت سال مالی ۱۴۰۴

ریاست عمومی پلان، نظارت و ارزیابی پنجشنبه مورخ ۱۴۰۵/۱/۱۳ گزارش ارزیابی از چگونگی تحقق پلان سالانۀ ریاست‌های مرکزی بابت سال مالی ۱۴۰۴ در حضور محترم الحاج ملا هدایت‌الله بدری، وزیر معادن. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۸:۴۱
Background image

امضاء قرار داد معادن نمک ولایت هرات

محترم الحاج ملا هدایت‌الله بدری، وزیر معادن و پترولیم قرارداد بلاک پنجم ساحه نمکسار ولسوالی غوریان ولایت هرات را با مساحت 10.51 کیلو متر مربع و با سرمایه گذاری 5342000 دالر امریکایی سه. . .

BACK TO NEWS