نشست سرپرست وزارت معادن و پترولیم با شماری از روئسای مرکزی و اعضای کمیته مقروضیت‌ها

firoz_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۹/۵ - ۸:۳۳
ss

شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور سرپرست وزارت معادن و پترولیم طی نشستی با شماری از روئسای مرکزی و اعضای کمیته مقروضیت‌ها، گزارشات کاری کمیته متذکره را استماع نمودند، همچنان در رابطه به مقروضیت های معادن نمک قیمت گذاری سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی و معادن سرب و جست بی‌بی گوهر، زاهدان کندهار و گنده کوتل ولایت بامیان بحث و تبادل نظر نمودند.
سرپرست وزارت معادن و پترولیم در اخیر ضمن دریافت پیشنهادات و نظریات روئسا و اعضای کمیته، هدایات لازم را بمنظور بهبود پروسه کاری و مدیریت موثر به مسوولین مربوطه سپردند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۸:۳۹
Background image

دیدار وزیر معادن و پترولیم با روئسای MCCT و MJAM

محترم الحاج ملا هدایت‌الله بدری، وزیر معادن و پترولیم  سه‌شنبه مورخ 1404/8/13 با رئیس عمومی MCCT و رئیس MJAM  قراردادی پروژه مس عینک در دفتر کاری‌شان دیدار  نمودند.
نخست رئیس شرکت MCCT. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۱۷:۳۰
Background image

رئیس دعوت و ارشاد معرفی گردید

 

به اساس پیشنهاد وزارت معادن و پترولیم و منظوری مقام عالی ریاست الوزراء امارت اسلامی افغانستان محترم مفتی داد محمد محمدی به حیث رئیس دعوت و ارشاد، توسط محترم عبدالرحمن قانت معین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۴ - ۱۳:۸
Background image

اهدای تصدیقنامه‌ها برای محصلین دورۀ پرکتیک پوهنتون  لوگر

ریاست انستیتوت معادن وزارت معادن و پترولیم پنجشنبه مورخ ۱۴۰۴/۷/۲۴ طی محفلی برای ۲۹ تن از محصلین دیپارتمنت تفحص و اکتشاف پوهنځی جیولوجی و معادن که برای دوره پرکتیک معرفی گردیده بودند. . .

BACK TO NEWS