قرارداد استخراج معادن مرمر کنر-ننگرهار و تراورتین پروان از سوی سرپرست وزارت معادن و پترولیم با شرکت برنده به امضا رسید

firoz_admin
شنبه ۱۳۹۹/۲/۱۳ - ۱۰:۳۶
ooo

کابل، 2 ثور 1399
دو قرارداد استخراج معادن به مقیاس بزرگ "مرمر کنر-ننگرهار" و "تراورتین لولنج پروان"، قبل از ظهر امروز با حضورداشت جلالتمآب رئیس جمهوری اسلامی افغانستان از طریق ویدیو کنفرانس از سوی عنایت‌الله مومند سرپرست وزارت معادن و پترولیم و محمد آصف ستانکزی رئیس شرکت "نچرل ستون" امضا شد.

شرکت نچرل‌ستون (Natural Stone) داوطلب برتر این پروژه‌ها، بر اساس این قرادادها تعهد نموده است که حدود 1 عشاریه 77 میلیون دالر امریکایی را در پروژه‌های متذکره سرمایه‌گذاری نموده و در جریان اکتشاف برای حدود دو هزار نفر به گونه مستقیم و غیرمستقیم فرصت کار را مساعد می‌سازد.

قابل ذکر است که شرکت متذکره تا اکنون حدود 15 میلیون دالر امریکایی را در بخش‌های پروسس و صادرات سنگ‌های نیمه‌قیمتی سرمایه‌گذاری نموده و تعهد دارد تا در آینده‌ نزدیک این رقم را به 20 میلیون دالر برساند.

وزارت معادن و پترولیم مطابق نقشه‌راه جهت مبدل‌سازی وزارت به یک منبع مهم عایداتی در نظر دارد تا چند روز دیگر قراردادهای منرال‌های صنعتی از قبیل تالک، مرمر و سمنت را نیز به امضا برساند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۵ - ۱۴:۱۹
Background image

دیدار معین پالیسی و برنامه‌ها‌ با سفیر جمهوری چین


محترم عبدالرحمن قانت معین پالیسی و برنامه‌های وزارت معادن و پترولیم چهارشنبه 1404/9/5 با سفیر کشور چین مقیم کابل و هئیت همراه شان در دفتر کاری‌شان دیدار نمودند.
در این دیدار سفیر آن. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۲:۲۷
Background image

داوطلبی سنگ نفرایت ساحه کوز چنچن دوم ولایت کنر برگزار گردید

مجلس داوطلبی مقدار 5.49 تن سنگ نفرایت ساحه کوز چنچن ولسوالی خاص کنر ولایت کنر که قبلأ به اعلان سپرده شده بود با حضور ملا عبدالرحمن رحمانی  رئیس  عمومی کادستر و تنظیم منرال‌ها ، هیئت. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۵:۲۳
Background image

اشتراک در چهارمین نمایشگاه امام ابوحنیفه «رح»

وزارت معادن و پترولیم با ایجاد غرفۀ در چهارمین نمایشگاۀ امام ابوحنیفه «رح» بمنظور معرفی سنگ‌های قیمتی، نیمه قیمتی، صنعتی، تزئینی، تشریح پروسه‌های داوطلبی، ارایه معلومات در رابطه به فرصت. . .

BACK TO NEWS