عقد قرارداد معدن مرمر ولایت کندهار با ارزش 6.2 میلون دالر امریکایی

kamran_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۳ - ۱۴:۳۱
عقد قرارداد معدن مرمر ولایت کندهار با ارزش 6.2 میلون دالر امریکایی

الحاج ملا هدایت الله بدری سرپرست وزارت معادن و پترولیم  قرارداد معدن سنگ مرمر ساحه دره نور ولسوالی شاه‌ولی کوت ولایت کندهار را با اقای موسی امی اوغلو معاون شرکت استخراج و پروسس سایر معادن و تجارتی امی اوغلو کشور ترکیه با مساحت 3 کیلو متر مربع و سرمایه گذاری 6.2 میلون دالر امریکایی برای مدت سی سال در  حضورداشت شیخ‌الحدیث ضیاءالرحمن الاریوبی معین پلان و پالیسی، انجنیر وحیدالله حلیمی مشاور ارشد مقام وزارت و شماری از روئسای مرکزی سه‌شنبه مورخ ۲۳/۱۱/۱۴۰۳در تالار وزارت امضاء نمود.
Image 1 مراسم امضای قرارداد با تلاوت آیات چند از کلام الله مجید آغاز متعاقباً سرپرست وزارت معادن و پترولیم ضمن عرض خیرمقدم به مهمانان، در رابطه به جزئیات عقد قرارداد معدن مذکور معلومات مختصر ارایه  نموده گفتند: جای شکر است که امروز باز هم شاهد عقد قرارداد یک پروژه بزرگ که در ولایت کندهار موقعیت دارد، با شرکت استخراج و پروسس و سایر معادن و تجارتی امی اوغلو عقد قرارداد مینمایم که با امضاء این قرارداد برای صدها تن از جوانان فرصت های کاری مهیا خواهد شد و همچنان در عرصه خدمات اجتماعی برای مردم محل برعلاوه مراکز طبی و تعلیمی خدمات دیگری نیز در نظر گرفته شده است.
معاون شرکت امی اوغلو نیز در رابطه به اهمیت این پروژه صحبت نموده از امارت اسلامی افغانستان بخصوص از رهبری وزارت معادن و پترولیم ابراز امتنان نموده افزودند: که بعد از استخراج و پروسس، مرمر افغانستان را به سطح دنیا معرفی خواهیم کرد که این کار به نفع مردم و دولت هر دو کشور میباشد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۸ - ۹:۳۶
Background image

دواطلبی زمرد پنجشیر برگزار شد

داوطلبی زمرد استخراج شده پنجشیر با حضور داشت معاون والی، رئیس معادن، مسئوولین ادارات محلی پنجشیر، معدن‌کاران و رسانه ها، سه شنبه مورخ 7/5/1404 در تالار آن ولایت برگزار شد .
در این پروسه. . .

شنبه ۱۴۰۴/۵/۴ - ۱۱:۲۵
Background image

فعالیت‌ها و کارکرد‌های یک‌سالۀ کارمندان بست های سوم و چهارم مورد ارزیابی قرار گرفت

 کمیتۀ مؤظف ارزیابی وزارت معادن و پترولیم  بر مبنای رهنمودها و طرزالعمل‌های خدمات ملکی، و همکاری اداره اصلاحات اداری و خدمات ملکی ریاست عمومی ادارۀ امور امارت اسلامی شنبه مورخ ۴/۵/۱۴۰۴. . .

شنبه ۱۴۰۴/۵/۴ - ۹:۳۶
Background image

داوطلبی فروش سنگ‌های قیمتی و نیمه‌قیمتی ولایت نورستان برگزار شد

دواطلبی فروش سنگ‌های قیمتی و نیمه‌قیمتی معادن مختلف ساحه ماوی ولسوالی دوآب ولایت نورستان، در حضور مولوی سید رحیم رئیس معادن، اعضای کمیته، مسئولان محلی، نمایندگان ریاست‌های مختلف آن. . .

BACK TO NEWS