سرپرست وزارت معادن و پترولیم با نمایندگان اداره سروی‌جیولوجی فنلند دیدار کرد

firoz_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۱۱/۱۵ - ۱۳:۲۴
fin

عنایت‌الله مومند سرپرست وزارت معادن و پترولیم با نمایندگان ارشد اداره سروی‌جیولوجی کشور فنلند به هدف تقویت هماهنگی و استفاده مؤثر از مفاد تفاهم‌نامه همکاری [سال 2011] میان سروی‌جیولوجی افغانستان و فنلند دیدار کرد.

سرپرست وزارت معادن و پترولیم ضمن سپاسگزاری از همکاری‌های کشور فنلند بیان داشت: «هدف ما این است که سکتور صنایع استخراجی افغانستان در بخش‌های مختلف به ویژه در بخش سروی‌جیولوجی مطابق استندردهای بین‌المللی ظرفیت‌سازی شود؛ ما تلاش می‌نماییم تا از لابراتوارهای سروی‌جیولوجی وزارت که به گونه معیاری ساخته شده است، به وجه احسن استفاده نماییم».

همچنان آقای مومند افزود، که برای انکشاف سکتور صنایع استخراجی استراتژی‌ ما مشخص بوده و می‌خواهیم معلومات جیولوجیکی در آن به گونه درست جمع‌آوری گردد تا زمینه سرمایه‌گذاری مساعد گردد.

سپس هیئت متذکره از رهبری وزارت معادن و پترولیم سپاسگزاری کرد و اشاره داشت: «ما همکاری‌های خود را با سروی‌جیولوجی افغانستان ادامه خواهیم داد و پروژه‌های مشترک خود را در بخش ارتقای ظرفیت کارمندان وزارت معادن و پترولیم به گونه موثر تطبیق خواهیم نمود».

قابل ذکر است، در حال حاضر متخصصین کشور فنلند در بخش نوسازی نرم‌افزارهای جیوفزیک لابراتوارهای سروی‌جیولوجی وزارت معادن همکاری می‌نمایند، این درحالیست که در سال 2019 به تعداد 20 نفر از محصلین پوهنتون پولی‌تخنیک کابل نیز به گونه عملی و نظری در بخش جیوفزیک برنامه‌های آموزشی را سپری کرده است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ - ۱۶:۱۷
Background image

دیدار وزیر معادن و پترولیم با رئیس پروژۀ تاپی 

محترم الحاج ملا هدایت‌الله بدری، وزیر معادن و پترولیم  پنجشنبه مورخ ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ با آقای خواجه عوضوف سفیر ترکمنستان و محمد مراد امانوف رئیس پروژۀ تاپی در دفتر کاری شان ملاقات نمودند.
در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۳:۵۱
Background image

برگزاری داوطلبی زمرد در ولایت پنجشیر

به تاریخ ۱۲ ماه حوت سال ۱۴۰۴ هجری خورشیدی، داوطلبی فروش زمرد در مرکز ولایت پنجشیر از سوی وزارت معادن و پترولیم، در یک روند شفاف برگزار شد.
در این داوطلبی که در تالار جلسات ولایت برگزار. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۸ - ۱۱:۴۸
Background image

داوطلبی سرب و جست ولایت کندهار برگزار گردید


مجلس داوطلبی مقدار 542.5 تن سرب و جست ساحۀ بی‌بی گوهر ولسوالی خاکریز ولایت کندهار سهم وزارت که قبلأ به اعلان سپرده شده بود با حضور محترم ملا عبدالرحمن رحمانی رئیس عمومی کادستر و تنظیم. . .

BACK TO NEWS