سرپرست وزارت معادن و پترولیم با مسؤولین شرکت معدن‌کاری (Silk Road) دیدار کرد

firoz_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۱۰/۱۰ - ۱۳:۳۳
سس

محترم عنایتالله مومند سرپرست وزارت معادن و پترولیم بعد از ظهر دیروز با محترم سمیع‌الدین صدیقی رئیس شرکت معدن‌کاری (Silk Road)، قراردادی پروژه مس شیدا در دفتر کارش دیدار و ملاقات کرد.

هدف از این دیدار، بحث و گفتگو در رابطه به پیشرفت‌ها و موضوعات مرتبط به پروژه مس شیدا بوده که در زمینه شرکت متذکره از آمادگی‌های لازم این شرکت برای آغاز کار اکتشافی این پروژه به مقام وزارت اطمینان داد.

ظواهر معدنی مس شیدا در خط مرزی ولسوالی ادرسکن و گذره ولایت هرات واقع شده که قرار است شرکت مذکور حدود (21.3) میلیون دالر امریکایی را در مدت سه سال مرحله اکتشاف این پروژه هزینه نماید.

 

#هرات #مس‌شیدا #وزارت_معادن_و_پترولیم #MoMP

 

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۶ - ۱۶:۵۴
Background image

قرارداد حوزه نفتی کشک ـ تیرپل هرات به ارزش 200 میلیون دالر امضاء شد

محترم الحاج ملا هدایت الله بدری وزیر معادن و پترولیم قرارداد حوزه نفتی کشک ـ تیر پل ولایت هرات را به ارزش ۲۰۰ میلیون دالر امریکایی دوشنبه مورخ 16/6/1405 با شاهرالتقی رئیس اجرائیوی شرکت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۶ - ۱۵:۳۹
Background image

نصب صندوق‌های سمع شکایات در ولایات مشرقی

مسئوولین  سمع شکایات آمریت اطلاعات و ارتباط عامۀ وزارت معادن و پترولیم، به‌منظور رسیده‌گی بهتر به شکایات و مشکلات هموطنان ما، صندوق‌های شکایات را در ریاست‌های معادن ولایات لغمان،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۱ - ۱۵:۲
Background image

افتتاح دیتا سنتر مرکزی زلزله شناسی

تفاهمنامۀ همکاری بین وزارت معادن و پترولیم و کمیته ناروی برای افغانستان در راستای تحقیق و جمع آوری در بخش خطرات ناشی از زلزله که قبلاً به امضاء رسیده بود، دیتاسنتر مرکزی زلزله‌شناسی، در. . .

BACK TO NEWS