دیدار معین پالیسی و برنامه‌ها با مسئوول روابط تجارتی بین افغانستان و ترکیه

kamran_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۲/۹ - ۷:۵۶
د پاليسۍ او برنامو مرستیال د افغانستان او ترکيې ترمنځ د سوداګریزو اړیکو مسوول سره ولیدل

شیخ‌الحدیث مولوی عبدالرحمن قانت معین پالیسی و برنامه‌ها دوشنبه مورخ ١٤٠٤/٢/٨ه ش با محترم الحاج فاتح چایاباتماز سرمایه گذار و مسئوول روابط تجارتی بین افغانستان و ترکیه، نورالدین ارزروم رئیس کمپنی دانگه گروپ و همراهانشان در مقر وزارت دیدار نمودند.
در ابتدا آقای فاتح ضمن ابراز خرسندی از تأمین امنیت سرتاسری در افغانستان گفت: با استقرار امارت اسلامی کارهای زیادی در زمینه توسعه اقتصادی و سرمایه‌گذاری بخصوص در عرصه معادن صورت گرفته است و این باعث شده که سرمایه‌گذاران بین المللی در بخش‌های مختلف درافغانستان به سرمایه‌گذاری بپردازند و نیز خواهان فعالیت و سرمایه‌گذاری روی منابع معدنی کشور بخصوص در عرصه نفت و طلا گردیده  و از رهبری وزارت  خواست تا در زمینه ایجاد تسهیلات لازم برای آنان همکاری نمایند.
معین پالیسی و برنامه‌ها ضمن ابراز خرسندی از دیدار با ایشان گفت:  امارت اسلامی زمینه هر گونه سرمایه‌گذاری را در افغانستان ایجاد نموده و تمامی سرمایه‌گذاران ملی و بین المللی میتوانند در بخش‌های مختلف در این کشور سرمایه‌گذاری نمایند و نیز افزودند: که رهبری وزارت معادن و پترولیم در زمینه ایجاد هر گونه تسهیلات لازم برای سرمایه‌گذاران از هیچ گونه سعی و تلاش دریغ نمی‌ورزد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۱۴:۵۱
Background image

جلسه کمیته محفاظت و حل مشکلات معادن کاپیسا دایر گردید

جلسه کمیته حل مشکلات معادن ولایت کاپیسا تحت ریاست محترم شیخ اسدالله معاون والی، با حضور داشت الحاج عنایت الله ابلاغ رئیس معادن، رؤسای محترم، قوماندانی امنیه، استخبارات، مستوفیت ،زراعت ،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۷ - ۱۵:۱۶
Background image

رئیس جدید عمومی حقوق معرفی گردید


به اساس پیشنهاد وزارت معادن و پترولیم و منظوری مقام عالی ریاست الوزراء امارت اسلامی افغانستان سه‌شنبه مورخ ۱۴۰۴/۱۱/۷ محترم نقیب الله ثاقب به حیث رئیس عمومی حقوق توسط محترم عبدالرحمن. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۶ - ۱۷:۱۷
Background image

توزیع تصدیقنامه های کنفرانس رهبری استراتیژیک


برنامه آموزشی، تحت عنوان رهبری استراتیژیک که بمنظور هماهنگی و تقویه ابتکارات استراتیژیک در سطح وزارت، شنبه مورخ ۱۴۰۴/۱۱/۴ آغاز گردیده بود با توزیع تصدیقنامه‌ها به پایان رسید.
در محفلی. . .

BACK TO NEWS