دیدار سر پرست وزارت معادن و پترولیم با نماینده کمپنی گوچین Gochin

firoz_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱/۲۴ - ۱۷:۲۷
56

شیخ الحدیث شهاب الدین دلاور سرپرست وزارت معادن و پترولیم پنج شنبه مورخ ۲۴/۱/۱۴۰۲ با نماینده کمپنی گوچین Gochin در دفتر کاری خویش ملاقات نمود .

نماینده کمپنی مذکور ضمن تشکر از رهبری وزارت معادن و پترولیم خواهان سرمایه گذاری در بخش معادن لتیم افغانستان شده گفت : میخواهد به مبلغ 10 ملیارد دالر را روی معادن لیتم افغانستان سرمایه گذاری نماید که از این بابت برای بیشتر 120 هزار نفر به شکل مستقیم و یک ملیون نفر به شکل غیر مستقیم زمینه اشتغال فراهم خواهد شد . 

سرپرست وزارت معادن و پترولیم ضمن استقبال از علاقمندی سرمایه گذاری کمپنی مذکور بالای لتیم افغانستان گفت: معادن لتیم یکی از معادن کم یاب در سطح جهان است و چشم امید تمام افغان ها روی معادن لتیم و دیگر معادن کشور است، وزارت معادن و پترولیم مصمم است که معادن لتیم و تمام معادن کشور را مطابق قانون معادن به قرارداد بسپارد .

در اخیر شرکت چینایی پیشنهاد نمود که اگر قرار داد معادن لتیم به آنها سپرده شود تونل سالنگ را در ظرف هفت ماه ترمیم و یک تونل جدید دیگر در سالنگ حفر میکنند همچنان تاکید کردند صد در صد پروسس آن در داخل افغانستان صورت می گیرد و برای پروسس آن ایجاد یک بند برق و شاهراه نورستان ، کنر الی لغمان را قیریزی می نماید .

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳۱ - ۱۵:۳۸
Background image

رئیس جدید معادن ولایت کابل معرفی شد

محترم مولوی نعمت‌الله شاهد، بر اساس پیشنهاد مقام وزارت معادن و پترولیم و حکم مقام عالی ریاست‌الوزراء، به‌عنوان رئیس معادن ولایت کابل تعیین و طی مراسمی توسط محترم استاد قاری عبدالحلیم،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۹ - ۱۳:۱۴
Background image

رئیس جدید معادن ولایت میدان وردگ معرفی شد

محترم مولوی عبدالوهاب ظهیر، بر اساس پیشنهاد مقام وزارت معادن و پترولیم و حکم مقام عالی ریاست‌الوزراء، به حیث رئیس معادن ولایت میدان وردگ تعیین و طی مراسمی از سوی، محترم استاد قاری. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۱۴:۴۹
Background image

برنامه آموزشی تشریح رهنمود معدن‌کاری حرفوی

برنامه آموزشی تحت عنوان تشریح رهنمود معدن‌کاری حرفوی به‌منظور ارتقای ظرفیت‌های تخنیکی، مسلکی و مدیریتی کارمندان ریاست‌ها و آمریت‌های معادن ۳۴ ولایت، از سوی ریاست عمومی حقوق به‌صورت. . .

BACK TO NEWS