دیدار سر پرست وزارت معادن و پترولیم با نماینده کمپنی گوچین Gochin

firoz_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱/۲۴ - ۱۷:۲۷
56

شیخ الحدیث شهاب الدین دلاور سرپرست وزارت معادن و پترولیم پنج شنبه مورخ ۲۴/۱/۱۴۰۲ با نماینده کمپنی گوچین Gochin در دفتر کاری خویش ملاقات نمود .

نماینده کمپنی مذکور ضمن تشکر از رهبری وزارت معادن و پترولیم خواهان سرمایه گذاری در بخش معادن لتیم افغانستان شده گفت : میخواهد به مبلغ 10 ملیارد دالر را روی معادن لیتم افغانستان سرمایه گذاری نماید که از این بابت برای بیشتر 120 هزار نفر به شکل مستقیم و یک ملیون نفر به شکل غیر مستقیم زمینه اشتغال فراهم خواهد شد . 

سرپرست وزارت معادن و پترولیم ضمن استقبال از علاقمندی سرمایه گذاری کمپنی مذکور بالای لتیم افغانستان گفت: معادن لتیم یکی از معادن کم یاب در سطح جهان است و چشم امید تمام افغان ها روی معادن لتیم و دیگر معادن کشور است، وزارت معادن و پترولیم مصمم است که معادن لتیم و تمام معادن کشور را مطابق قانون معادن به قرارداد بسپارد .

در اخیر شرکت چینایی پیشنهاد نمود که اگر قرار داد معادن لتیم به آنها سپرده شود تونل سالنگ را در ظرف هفت ماه ترمیم و یک تونل جدید دیگر در سالنگ حفر میکنند همچنان تاکید کردند صد در صد پروسس آن در داخل افغانستان صورت می گیرد و برای پروسس آن ایجاد یک بند برق و شاهراه نورستان ، کنر الی لغمان را قیریزی می نماید .

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۴:۴۲
Background image

د نورستان ولایت د قیمتي او نیمه قیمتي ډبرو د پلور داوطلبۍ ترسره شوه

د نورستان ولایت د دواب ولسوالۍ د ماوي سیمې کانونو د قیمتي او نیمه قیمتي ډبرو د پلور داوطلبۍ د یاد ولایت د کانونو رئیس، د کمېټې غړو، سیمه ییزو مسوولینو، د ولایتي ادارو د بېلابېلو. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۴:۳۹
Background image

ارزیابی تخنیکی از فعالیت های معدنکاری در ولایت میدان وردګ

تیم مختلط فنی و تخنیکی وزارت معادن وپترولیم به رهبری انجنیر عبدالله "حیدری" رئیس عمومی تفحص و اکتشاف معادن از فعالیت های معدنکاری در ولایت میدان وردګ بازدید و عملکرد معدنکاران را در بخش. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۲۳:۵۶
Background image

ارزیابی تخنیکی از فعالیت‌های معدنکاری در ولایت کاپیسا

تیم مختلط فنی و تخنیکی وزارت معادن و پترولیم به ریاست انجنیر عبدالله حیدری، رئیس عمومی تفحص و اکتشاف معادن، در ادامه سفر رسمی شان به ولایات کشور، از فعالیت‌های معدنکاری در ولایت کاپیسا. . .

BACK TO NEWS