دیدار سرپرست وزارت معادن و پترولیم با علما و متخصصین افغان مقیم کشورهای خارج

firoz_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۳/۱۸ - ۸:۷
xx

شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور،سرپرست وزارت معادن و پترولیم با علما و متخصصین افغان چهارشنبه مورخ 17/3/1402 در دفتر کارش دیدار کرد. 
سرپرست وزارت معادن و پترولیم تشریف آوری مهمانان را خیرمقدم گفته در مورد دست آوردهای امارت اسلامی طی دوسال گذشته صحبت نمودند.
داکتر محراب‌الدین حمیدی به  نماینده‌گی از علما و متخصصین متذکره از جهاد و مبارزه افغان‌ها در مقابل اشغال‌گران خارجی  و دست‌آوردهای امارت اسلامی بخصوص دست آوردهای وزارت معادن و پترولیم قدردانی و ستایش کرده، در ثبات و توسعه اقتصادی کشور آماده‌گی خود را برای همکاری با امارت اسلامی افغانستان اعلام نموده  گفت: ما برگشت کادرهای علمی، فرهنگی و تخنیکی افغانان مقیم کشورهای خارج را در همکاری با امارت اسلامی فراهم خواهیم نمود. 
 قابل ذکر است، که هیئت متذکره علما و بزرگان افغانً هستند که در کشورهای امریکا، کانادا، ترکیه و سایر ممالک خارجی بسر میبرند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۹:۲۶
Background image

اختتام دورۀ پراکتیک محصلین پوهنتون پولی‌تخنیک کابل و پوهنتون بلخ

پروگرام پراکتیک تولیدی محصلین رشته استخراج معادن زیر زمینی به‌منظور ارتقای ظرفیت‌های تخنیکی  از سوی ریاست انستیتوت معادن برای 45  تن از محصلین پوهنتون پولی‌تخنیک کابل و رشتۀ انجنیری. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۲۰:۱
Background image

معینان جدید وزارت معادن و پترولیم معرفی شدند

بر اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین (حفظه الله)، معینان جدید مالی و اداری، تخنیکی، سروی و جیولوجی یک شنبه مورخ ۱۴۰۵/۵/۱۱از سوی محترم شیخ الحدیث نورالحق انور رئیس عمومی ادارۀ امور، محترم. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۴:۴۸
Background image

اختتام برنامه آموزشی اساسات مدیریت پروژه

برنامه آموزشی تحت عنوان اساسات مدیریت پروژه که به‌منظور ارتقای ظرفیت‌های تخنیکی و مدیریتی ۴۰ تن از مسؤولین ریاست‌های مرکزی و ریاست‌های معادن ولایات، به‌گونۀ آنلاین که از تاریخ ۳ سرطان. . .

BACK TO NEWS