دیدار سرپرست وزارت معادن و پترولیم با سفیر ایران مقیم کابل

firoz_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۸/۲۴ - ۱۴:۱۹
www

شیخ الحدیث شهاب الدین دلاور سرپرست وزارت معادن و پترولیم با حضور شیخ ضیاءالرحمن الاریوبی معین پلان و پالیسی و مولوی حسام الدین صابری معین مالی و اداری سه شنبه مورخ 24/8/1401 با آقای بهادر امینیان سفیر ایران در افغانستان دیدار نمود.

سرپرست وزارت معادن و پترولیم ضمن عرض خوش آمدید به مهمانان ، دو کشور همسایه افغانستان و ایران را دوست بسیار نزدیک با مشترکات مذهبی و فرهنگی دارای روابط نیک و دیرینه دانسته افزودند: افغانستان دارای منابع طبیعی فراوان مانند مس، آهن، طلا، سرب و جست و نفت و گاز میباشد که با توجه به امنیت سرتاسری که موجود است سرمایه گذاران ایرانی با ظرفیت های تخنیکی و علمی که دارند میتوانند در بخش های مختلف معادن این کشور سرمایه گذاری نمایند.

آقای بهادر امینیان سفیر ایران در افغانستان نیز در مورد همکاری های جمهوری اسلامی ایران با وزارت معادن و پترولیم امارت اسلامی افغانستان صحبت نموده گفتند: شرکت های بزرگ ایرانی علاقه مند سرمایه گذاری در بخش های مختلف معادن افغانستان بوده و آماده هرگونه کمک و همکاری با وزارت معادن و پترولیم افغانستان در عرصه معدنکاری میباشند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ - ۱۶:۱۷
Background image

دیدار وزیر معادن و پترولیم با رئیس پروژۀ تاپی 

محترم الحاج ملا هدایت‌الله بدری، وزیر معادن و پترولیم  پنجشنبه مورخ ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ با آقای خواجه عوضوف سفیر ترکمنستان و محمد مراد امانوف رئیس پروژۀ تاپی در دفتر کاری شان ملاقات نمودند.
در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۳:۵۱
Background image

برگزاری داوطلبی زمرد در ولایت پنجشیر

به تاریخ ۱۲ ماه حوت سال ۱۴۰۴ هجری خورشیدی، داوطلبی فروش زمرد در مرکز ولایت پنجشیر از سوی وزارت معادن و پترولیم، در یک روند شفاف برگزار شد.
در این داوطلبی که در تالار جلسات ولایت برگزار. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۸ - ۱۱:۴۸
Background image

داوطلبی سرب و جست ولایت کندهار برگزار گردید


مجلس داوطلبی مقدار 542.5 تن سرب و جست ساحۀ بی‌بی گوهر ولسوالی خاکریز ولایت کندهار سهم وزارت که قبلأ به اعلان سپرده شده بود با حضور محترم ملا عبدالرحمن رحمانی رئیس عمومی کادستر و تنظیم. . .

BACK TO NEWS