دیدار سرپرست وزارت معادن و پترولیم با رئیس اجرائیوی کمپنی پایپ لاین گاز تاپی

firoz_admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۱۰/۲۶ - ۱۶:۱۱
صصص

شیخ‌الحدیث شهاب الدین دلاور سرپرست وزارت معادن و پترولیم دوشنبه مورخ26/10/1401 با محمدامانوف، رئیس اجرائیوی کمپنی پایپ لاین گاز تاپی  و هیئت همراه شان و با حضور داشت معینان و نمایندگان وزارت های خارجه، زراعت و مالداری، مالیه، اداره حفاظت محیط زیست و دافغانستان بانک ملاقات نمودند.

سرپرست وزارت معادن و پترولیم در نخست تشریف آوری تمامی مهمانان را خیر مقدم گفته افزودند: خوشحال هستیم که بالای پروژه بزرگ و مهم که نه تنها برای افغانستان بلکه برای سه کشور دیگر نیز مهم و حیاتی میباشد بحث مینمائیم و منتظر کار عملی هر چه عاجل پروژه متذکره میباشیم.

رئیس اجرائیوی پروژه تاپی با ابراز تشکر از مهمان‌نوازی و حمایت امارت اسلامی افغانستان بخصوص وزارت معادن و پترولیم در راستای تطبیق این پروژه  به نمایندگی از کشورش بر تداوم همکاری های خود با افغانستان تأکید نموده و از سعی و تلاش وزارت معادن و پترولیم در عرصه تطبیق پروژه اظهار امتنان نموده گفت: تا الحال کارهای پروژه موفقانه بوده ودر آینده نیز برنامه های داریم که به اساس آن به کارهای عملی اقدام خواهیم کرد.

 همچنان در این دیدار در رابطه به امضاء تفاهم نامه سه جانبه استملاک زمین میان وزارت معادن و پترولیم، زراعت و مالداری و کمپنی تاپی و توزیع گاز به شهرک صنعتی و شهروندان ولایت هرات بحث و تبادل نظر نمودند.

در اخیر نمایندگان وزارت های خارجه، زراعت و مالداری، مالیه، اداره حفاظت محیط زیست و دافغانستان بانک نیز ضمن ارایه نظریات شان در قسمت تطبیق پروژه متذکره وعده همکاری نمودند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۱۵:۵
Background image

امضاء قرار داد معدن پولی میتال ولایت فاریاب

محترم الحاج ملا هدایت الله بدری وزیر معادن و پترولیم یکشنبه مورخ 13/2/1405 قرار داد معدن پولی میتال ساحه سه کو، ولسوالی کوهستان ولایت فاریاب را با شرکت استخراج معادن ابوسعید با مساحت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۱۴:۴۷
Background image

دیدار وزیر معادن و پترولیم با رئیس شرکت فانگ یون

محترم الحاج ملا هدایت‌الله بدری، وزیر معادن و پترولیم  یکشنبه مورخ 13/2/1405 با رئیس شرکت چینی فانگ یون و هیئت همراه شان در مقر وزارت دیدار نمودند.
در آغاز، رئیس شرکت مذکور گزارش کاری. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۲۲:۴۳
Background image

رئیس جدید تفتیش داخلی معرفی گردید

محترم محمد حنیف، به اساس پیشنهاد وزارت معادن و پترولیم و حکم مقام عالی محترم ریاست الوزرا شنبه مورخ ۱۴۰۵/۲/۱۲ به حیث رئیس تفتیش داخلی، توسط محترم معراج محمد معراج رئیس عمومی دفتر مقام. . .

BACK TO NEWS