جلسه‌ نوبتی بررسی پیشرفت‌کار پلان عملیاتی AEITI تدویر یافت

firoz_admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۷/۸ - ۱۴:۴۳
123

جلسه نوبتی بررسی پیشرفت‌کار پلان عملیاتی "ابتکار شفافیت صنایع استخراجی افغانستان" (AEITI) تحت ریاست محترمه نرگس نهان، سرپرست وزارت معادن و پترولیم با اشتراک معین پالیسی و پلان وزارت، نمایندگان ذی‌دخل از وزارت‌های مالیه و تجارت‌و‌‌صنایع، اداره‌عالی تفتیش و رؤسای ذی‌دخل وزارت معادن و پترولیم؛ بعد از ظهر امروز در سالن جلسات این وزارت برگزار گردید.

بررسی پلان عملیاتی AEITI و ارزیابی مشکلات فراراه تکمیل و تطبیق این‌پلان محور بحث مجلس امروز بود.

در این جلسه در رابطه به؛
- موجودیت خلأ در قسمت معلومات مالکین ذی‌نفع در پورتال شفافیت معادن
- عدم موجودیت نمبر تشخصیه مالیه‌دهی (TIN) بعضی از شرکت‌های قراردادی
- و افشا نشدن تمام معیارات مالی و تخنیکی پروژه‌ها و شرکت‌ها‌ی قراردادی
بحث صورت گرفته، که سرپرست وزارت معادن و پترولیم در زمینه حل این مسائل هدایات لازم را به مسؤولین مربوطه ارائه داشتند.

قابل ذکر است که تا اکنون از مجموع پلان عملیاتی AEITI، (90%) آن به اجرأ در آمده و صرف (10%) آن در جریان کار می‌باشد. رهبری وزارت معادن و پترولیم، ضمن تجدید تعهد خود برای ایجاد شفافیت در سکتور صنایع استخراجی، هر گونه اقدام را برای ایجاد شفافیت استقبال می‌نماید.

ابتکار شفافیت صنایع استخراجی یا (EITI) یک معیار بین‌المللی است که از شفافیت در معادن، گازات و نفت ممالک اطمینان می‌دهد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ - ۱۶:۱۷
Background image

دیدار وزیر معادن و پترولیم با رئیس پروژۀ تاپی 

محترم الحاج ملا هدایت‌الله بدری، وزیر معادن و پترولیم  پنجشنبه مورخ ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ با آقای خواجه عوضوف سفیر ترکمنستان و محمد مراد امانوف رئیس پروژۀ تاپی در دفتر کاری شان ملاقات نمودند.
در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۳:۵۱
Background image

برگزاری داوطلبی زمرد در ولایت پنجشیر

به تاریخ ۱۲ ماه حوت سال ۱۴۰۴ هجری خورشیدی، داوطلبی فروش زمرد در مرکز ولایت پنجشیر از سوی وزارت معادن و پترولیم، در یک روند شفاف برگزار شد.
در این داوطلبی که در تالار جلسات ولایت برگزار. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۸ - ۱۱:۴۸
Background image

داوطلبی سرب و جست ولایت کندهار برگزار گردید


مجلس داوطلبی مقدار 542.5 تن سرب و جست ساحۀ بی‌بی گوهر ولسوالی خاکریز ولایت کندهار سهم وزارت که قبلأ به اعلان سپرده شده بود با حضور محترم ملا عبدالرحمن رحمانی رئیس عمومی کادستر و تنظیم. . .

BACK TO NEWS