اطلاعیه

urgent_user
چهارشنبه ۱۴۰۳/۵/۳ - ۱۵:۴۸
س

تمام معادن و منابع طبیعی جز مالکیت دولت بوده و مدیریت سالم معادن، تنظیم و چگونگی بهره برداری، رسمی سازی قانونمند و جلوگیری از استخراج غیر قانونی و  از قاچاق مواد معدنی بدوش وزارت معادن و پترولیم میباشد لذا ضرورت پنداشته می شود همه قدمه های ولایتی وزارت معادن و پترولیم نهادهای کشفی و امنیتی شوراهای علماء و مردم عامه به منظور جلوگیری از فعالیت های معدنکاری غیر قانونی و خودسر، انتقال غیر قانونی و قاچاق مواد معدنی و همچنان جلوگیری از ضایع شدن دارایی ملی با وزارت معادن و پترولیم همکاری نمایند.

بدین منظوربه شماره های (۰۲۰۲۹۲۷۱۳۵   (۰۷۸۰۲۸۲۴۲۹ و ۰۷۱۱۳۱۳۱۴۲) ریاست انسجام کمیته محافظت معادن به تماس شوید و هویت شخص همکار محفوظ می باشد.ازهمکاری شمااظهارخرسندی می نمایم.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۹ - ۱۴:۵
Background image

داوطلبی فروش مقدار ۱۰۰۰۰ تن نفت خام ساحه انگوت

 
داوطلبی فروش مقدار ۱۰۰۰۰ تن نفت خام ساحه انگوت حوزه آمو دریا یکشنبه مورخ ۱۴۰۴/۹/۹ با حضور حافظ دیپلوم انجنیر محمد حامد حیدری رئیس نظارت بر تطبیق قراردادهای نفت و گاز، هیئت موظف و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۵ - ۱۴:۱۹
Background image

دیدار معین پالیسی و برنامه‌ها‌ با سفیر جمهوری چین


محترم عبدالرحمن قانت معین پالیسی و برنامه‌های وزارت معادن و پترولیم چهارشنبه 1404/9/5 با سفیر کشور چین مقیم کابل و هئیت همراه شان در دفتر کاری‌شان دیدار نمودند.
در این دیدار سفیر آن. . .

BACK TO NEWS