آغاز روند اخراج و توقف فعالیت ریگریشن‌های خودسر از منطقه ارغندی و پغمان کابل؛ به هدف مبارزه با عوامل آلودگی هوا

firoz_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۱۰/۱۷ - ۸:۵۸
ddddd

در ادامه روند مبارزه با عوامل آلودگی هوا، روز گذشته توسط هیات دولتی از اداره‌ ملی‌ #حفاظت‌محیط‌زیست، وزارت‌های #معادن‌و‌پترولیم و #امور‌داخله و #شاروالی کابل؛ روند اخراج شرکت‌های خودسر تولید مواد ساختمانی از ساحه ارغندی و ولسوالی پغمان کابل آغاز شد.

این دستگاه‌ها که شامل ریگریشن‌ها، خشت‌پزی‌ها و دستگاه‌های تولید گچ می‌شوند، به عنوان عامل و شریان‌های اصلی تولید دود و گازهای سمی که برای هوا و محیط زیست خطرناک است؛ یاد می‌شود.

این دستگاه‌ها شامل ۱۹ کارخانه تهیه و آماده‌سازی ریگ، ۱۳ باب خشت پزی و ۳۳ کارخانه تولید گچ می‌شود که به گونه خودسر فعالیت داشته و کار اخراج و یا هم توقف فعالیت‌های شان آغاز گردید.

#وزارت‌معادن‌و‌پترولیم #MoMP

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۲:۱۰
Background image

گسترش نصب صندوق‌های شکایات و بررسی آن در ولایات

وزارت معادن و پترولیم، در راستای رسیده‌گی به شکایات و تأمین ارتباط با هموطنان ما، در ادامۀ نصب صندوق‌های رسیده‌گی به شکایات در مرکز و شماری از ریاست‌های معادن ولایات، این‌بار نیز از سوی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۱۷:۳۹
Background image

عقد قرار داد معدن نمک ولایت هرات

محترم الحاج ملا هدایت‌الله بدری، وزیر معادن و پترولیم قرارداد معدن نمک بلاک چهارم ساحۀ نمکسار ولسوالی غوریان ولایت هرات را با مساحت 9.58 کیلو متر مربع و سرمایه‌گذاری (5490950) پنج. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۶ - ۱۴:۵۵
Background image

رئیس جدیدالتقرر دفتر مقام وزارت معادن و پترولیم معرفی شد

محترم قاری عبدالحلیم، بر اساس پیشنهاد دارالانشای کمیسیون مرکزی امور امنیتی و تصفیوی و حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه ﷲ تعالی ، به حیث رئیس دفتر مقام وزارت معادن و پترولیم معرفی گردید.
بر. . .

BACK TO NEWS