سرپرست وزارت معادن و پترولیم با معاون سفیر کشور چین دیدار کرد

firoz_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۲/۲۰ - ۱۳:۳۶
dsd

  شیخ الحدیث شهاب الدین دلاور سرپرست معادن و پترولیم، سه شنبه مورخ 2/20/ 1401با  آقای دینگ ینان معاون سفیر چین مقیم کابل و هئیات همراه شان، در دفتر کارش دیدار نمود. در این دیدار، روی پیشرفت های اخیر به‎ منظور ایجاد تحرک در پروژه مس عینک، بحث و تبادل نظر صورت گرفت. سرپرست وزارت معادن وپترولیم گفت: هدف اساسی ما، ایجاد تحرک در سکتور معادن بخصوص حل مشکلات پروژه مس عینک از جمله اولویت های ما می‌باشد، همچنان افزودند: امارت اسلامی افغانستان متعهد است، هر چه زودتر این پروژه به بهره‎برداری سپرده شود تا کار عملی آن آغاز و برای مردم زمینه کار مساعد گردد که به نفع هر دو کشور میباشد. سرپرست وزارت معادن و پترولیم گفت: افغانستان با کشور چین همکاری های طویل المدت تاریخی و اقتصادی دارد و به انکشاف بیشتر این روابط متعهد می باشد. آقای دینگ ینان از توجه رهبری وزارت معادن و پترولیم سپاسگزاری نموده، خواهان انتقال آثار باستانی که در آن ساحه میباشد گردیدند، تا کار عملی بالای پروژه مس عینک هر چه عاجل آغاز گردد.همچنان ایشان، از همکاری های خود برای پیشرفت کار پروژه، اطمینان دادند.

 

 

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۲۳:۵۶
Background image

ارزیابی تخنیکی از فعالیت‌های معدنکاری در ولایت کاپیسا

تیم مختلط فنی و تخنیکی وزارت معادن و پترولیم به ریاست انجنیر عبدالله حیدری، رئیس عمومی تفحص و اکتشاف معادن، در ادامه سفر رسمی شان به ولایات کشور، از فعالیت‌های معدنکاری در ولایت کاپیسا. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۰ - ۱۴:۰
Background image

ارزیابی جوازهای معدنکاری حرفوی در ولایت پنجشیر

تیم فنی و تخنیکی مختلط وزارت معادن و پترولیم به ریاست انجنیر عبدالله حیدری رئیس عمومی تفحص و اکتشاف معادن، از فعالیت‌های معدنکاری حرفوی در ولایت پنجشیر دیدار نموده و عملکرد معدنکاران. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۰ - ۱۳:۵۸
Background image

عقد قرارداد استخراج طلای ولایت کندز

محترم الحاج ملا هدایت‌الله بدری، وزیر معادن و پترولیم، یک‌شنبه مؤرخ ۱۴۰۵/۲/۲۰، قرارداد استخراج معدن طلای ولسوالی قلعه زال ولایت کندز را به مساحت ۵.۹۷ کیلومتر مربع، با سرمایه‌گذاری. . .

BACK TO NEWS