اهدای تصدیقنامه‌ها برای محصلین دورۀ پرکتیک پوهنتون  لوگر

kamran_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۴ - ۱۳:۸
news

ریاست انستیتوت معادن وزارت معادن و پترولیم پنجشنبه مورخ ۱۴۰۴/۷/۲۴ طی محفلی برای ۲۹ تن از محصلین دیپارتمنت تفحص و اکتشاف پوهنځی جیولوجی و معادن که برای دوره پرکتیک معرفی گردیده بودند تصدیق نامه توزیع نمود.
نخست محترم عبدالخالق چوپان رئیس انستیتوت معادن در رابطه به موثریت برنامه‌های آموزشی صحبت نموده و از آنها خواست در عرصه آموزش بیشتر شان سعی نموده تا بتوانند در آینده با اخلاص ومسئوولیت بیشتر کارهای شان را انجام دهند.
بعدأ محترم محمد عیسی به نماینده‌گی از محصلین و ریاست پوهنتون لوگر از  رهبری وزارت معادن و پترولیم اظهار امتنان نمودند.
قابل یادآوریست که محصلین متذکره  از سوی ریاست پوهنتون لوگر بتاریخ ۱۴۰۴/۷/۱۹ معرفی و برای مدت شش روز به گونه عملی و نظری در بخش های طرح پلان گذاری سروی و نقشه برداری جیولوجیکی، معرفی وسایل جیولوجیکی و کار عملی بالای آن (کمپاس، جی پی اس، لوپ)، اصول اکتشافی و میتودهای ارزیابی و تخمین ذخیره معادن، تشریح پروسه کاری تیم‌های اکتشافی از طرف ریاست اکتشاف منرال‌ها، معرفی تجهیزات و آماده سازی نمونه‌ها در ریاست لابراتوارها، معرفی تجهیزات و میتودهای انالیز نمونه‌ها در ریاست لابراتوارها به شکل تیوری و عملی تدریس گردید و همچنان از ساحات پروسه اکتشافی مواد اولیه سمنت، شرکت استخراج و پروسس  الفلاح عالمی ولسوالی جبل‌السراج ولایت پروان و موزیم سروی جیولوجی وزارت معادن و پترولیم دیدن نمودند.
در اخیر  برای محصلین متذکره از سوی رئیس انستیتوت معادن  تصدیق نامه ها اهدا گردید.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۹ - ۱۴:۴۵
Background image

سفر وزیر معادن و پترولیم به ولایت کاپیسا

الحاج ملا هدایت‌الله بدری، وزیر معادن و پترولیم طی سفری رسمی به ولایت کاپیسا، از معادن نفرایت ولسوالی تگاب آن ولایت دیدار نمودند.
در این سفر، الحاج قاری احسان‌الله بریال والی کاپیسا و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۹ - ۱۴:۴۳
Background image

افتتاح صنف آموزش زبان انگلیسی

ریاست امور کارکنان به همکاری آمریت آطلاعات و ارتباط عامه وزارت معادن و پترولیم، جهت بلند بردن سطح آگاهی و ارتقای ظرفیت کارمندان، کورس آموزشی زبان انگلیسی را برای ۶۰ تن از کارمندان این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۷ - ۱۵:۱۶
Background image

معرفی رئیس جدید لابراتوارها

براساس پیشنهاد وزارت معادن و پترولیم و منظوری مقام ریاست الوزراء، محترم پوهنیار شیرعلی جوهر صافی، پنجشنبه مورخ ۱۴۰۵/۲/۱۷ توسط محترم مولوی عبدالرحمن قانت معین پالیسی و برنامه‌های وزارت. . .

BACK TO NEWS