دیدار سرپرست وزارت با معین عواید و گمرکات وزارت مالیه

kamran_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۰ - ۱۲:۲۴
دیدار سرپرست وزارت با معین عواید و گمرکات وزارت مالیه

محترم الحاج ملا هدایت الله بدری سرپرست وزارت معادن و پترولیم پنجشنبه مورخ 20/10/1403 در دفتر کاری‌شان با معین عواید و گمرکات وزارت مالیه و هیئت همراه شان دیدار نمود.
در این نشست در رابطه به منابع عایداتی کشور، مدیریت موثر و بهتر منابع معدنی، تطبیق و نظارت قراردادها، ارایه نمودن خدمات اجتماعی، احیای مجدد ساحات معدنکاری و توجه هر چه بیشتر به مسایل محیط زیستی بحث و تبادل نظر نمودند، همچنان در مورد ارزش و قرار دادهای معادن بزرگ  و کوچک ، سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی صحبت نموده و تصامیم لازم اتخاذ گردید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۳:۵۱
Background image

بازدید و ارزیابی تخنیکی پروژه‌های معدن‌کاری در ولایت خوست

تیم فنی و تخنیکی  وزارت معادن و پترولیم به رهبری انجنیر عبدالله حیدری، رئیس عمومی تفحص و اکتشاف معادن، از فعالیت‌های معدن‌کاری در ولایت خوست بازدید نموده و عملکرد معدن‌کاران را در بخش. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۴:۴۴
Background image

دیدار وزیر معادن و پترولیم با مسئوولین عزیزی گروپ

الحاج ملا هدایت‌الله بدری، وزیر معادن و پترولیم، در دفتر کار خویش با مسئولین کمپنی عزیزی گروپ دیدار نمودند.
در این دیدار، پیرامون چگونگی تولید برق از انرژی ذغال‌سنگ و گاز طبیعی، فرصت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۴:۳۴
Background image

امضاء قرار داد آهن ولایت بامیان

محترم الحاج ملا هدایت الله بدری وزیر معادن و پترولیم  قرار داد معدن آهن ولسوالی یکاولنگ ولایت بامیان را با شرکت‌های نظری رحیمی و خان وزیری  با مساحت مجموعی (85) کیلو متر مربع  با مجموع. . .

BACK TO NEWS