دیدار سرپرست وزارت معادن و پترولیم با رئیس کمپنی امی اوغلو مرمر ترکیه

firoz_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۹/۱۹ - ۹:۷
ss

شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور سرپرست وزارت معادن و پترولیم با آقای رجب مصطفی  رئیس کمپنی امی اوغلو مرمر و شیخ عمر فاروق رئیس علماء انادولو ترکیه در دفتر کارش ملاقات نمود.
سرپرست وزارت معادن و پترولیم ضمن یاد آوری از مشترکات دینی و مذهبی دو کشور افغانستان و ترکیه افزودند: ازینکه افغانستان از لحاظ منابع معدنی غنی بوده و امنیت سرتاسری نیز تامین میباشد، تاجران خارجی که علاقمند سرمایه گذاری هستند میتوانند روی منابع معدنی کشور مخصوصاً معادن مرمر، رخام و نفت و گاز سرمایه گذاری نمایند.
همچنان رئیس کمپنی مذکور در مورد معادن مشابه که در ترکیه و افغانستان است صحبت نموده افزودند: کمپنی ما با داشتن چهل سال تجربه معدنکاری روی معادن مرمر و رخام علاقمند است تا روی معادن مرمر و رخام افغانستان که در ولایات کندهار و هرات موقعیت دارد سرمایه گذاری نماید.
در اخیر سرپرست وزارت معادن و پترولیم از برنامه های شان در قسمت سرمایه گذاری روی معادن مرمر و رخام استقبال نموده، وعده همکاری های لازم و فراهم سازی زمینه سرمایه گذاری شان سپردند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ - ۱۶:۱۷
Background image

دیدار وزیر معادن و پترولیم با رئیس پروژۀ تاپی 

محترم الحاج ملا هدایت‌الله بدری، وزیر معادن و پترولیم  پنجشنبه مورخ ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ با آقای خواجه عوضوف سفیر ترکمنستان و محمد مراد امانوف رئیس پروژۀ تاپی در دفتر کاری شان ملاقات نمودند.
در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۳:۵۱
Background image

برگزاری داوطلبی زمرد در ولایت پنجشیر

به تاریخ ۱۲ ماه حوت سال ۱۴۰۴ هجری خورشیدی، داوطلبی فروش زمرد در مرکز ولایت پنجشیر از سوی وزارت معادن و پترولیم، در یک روند شفاف برگزار شد.
در این داوطلبی که در تالار جلسات ولایت برگزار. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۸ - ۱۱:۴۸
Background image

داوطلبی سرب و جست ولایت کندهار برگزار گردید


مجلس داوطلبی مقدار 542.5 تن سرب و جست ساحۀ بی‌بی گوهر ولسوالی خاکریز ولایت کندهار سهم وزارت که قبلأ به اعلان سپرده شده بود با حضور محترم ملا عبدالرحمن رحمانی رئیس عمومی کادستر و تنظیم. . .

BACK TO NEWS