در جلسه با سرمایه گذاران سنگ مرمر، مشکلات، پیشنهادات و نظریات آنان استماع گردید

firoz_admin
جمعه ۱۳۹۹/۱۱/۱۷ - ۹:۴۹
الال

محمد عتیق ذکی، معین پالیسی و برنامه های وزارت معادن و پترولیم، صبح امروز در جلسه با سرمایه گذاران سنگ مرمر، مشکلات، پیشنهادات و نظریات آنان را در عرصه فراهم سازی تسهیلات در پروسه  صادرات، ایجاد سهولت در اخذ قرارداد ها و طرح ریزی پالیسی صادرات، استماع نمود.

محمد عتیق ذکی، معین پالیسی و برنامه ها، روی برنامه های وزارت برای جلب سرمایه گذاری، اهمیت بازاریابی بین المللی برای صادرات سنگ مرمر، چگونگی استخراج و پروسس و تعدیل چارچوب حقوقی سکتور صنایع استخراجی کشور به منظور فراهم سازی تسهیلات برای سرمایه گذاری های ملی و بین المللی و ایجاد فرصت های کاری، صحبت نمود.

در جریان جلسه، مشکلات، پیشنهادات و نظریات تمام سرمایه گذاران استماع گردید و تصمیم گرفته شد تا برای رسیدگی بهتر، مشکلات آنان تجزیه و تحلیل گردیده در جلسه بعدی راه حل های اصولی برای آن ارائه خواهد شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ - ۱۱:۵۷
Background image

برگزاری امتحان رقابتی برای 20 بست مسلکی و تخنیکی


ریاست امور کارکنان وزارت معادن و پترولیم، دوشنبه مورخ ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ امتحان رقابتی برای استخدام ۲۰ بست رتبه سوم و چهارم مسلکی و تخنیکی مرکزی را با حضور مولوی حسام‌الدین صابری معین مالی و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۹:۱۴
Background image

سفر هیأت فنی و مسلکی وزارت معادن و پترولیم به کشور ازبکستان

هیأت رسمی متشکل از بیست تن کارمندان فنی و مسلکی وزارت معادن و پترولیم، تحت سرپرستی رؤسای انستیتوت معادن و تفتیش تخنیکی، به‌منظور اشتراک در برنامۀ آموزشی ارتقاء ظرفیت و رشد مسلکی، برای. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۵ - ۱۴:۲۲
Background image

داوطلبی مقدار164.507 کیلو گرام یاقوت کبود ولایت میدان وردگ برگزار گردید


مجلس داوطلبی مقدار 164.507 کیلو گرام یاقوت کبود ساحۀ شاه کابل خورد ولسوالی نرخ ولایت میدان وردگ که قبلاً به اعلان سپرده شده بود با حضور ملا عبدالرحمن رحمانی رئیس عمومی کادستر و تنظیم. . .

BACK TO NEWS