علاقمندی سرمایه گذاران ترکی در بخش معادن افغانستان

دیدار و ملاقات که امروز هیئت از معدنکاران، تجاران و سرمایه گذاران ترکی با سرپرست وزارت معادن و پترولیم ملا هدایت الله بدری داشت علاقمندی خویش را در بخش سرمایه گذاری روی معادن افغانستان ابراز نمودند.
در این دیدار نخست سرپرست وزارت معادن و پترولیم سرمایه گذاران ترکی را خیر مقدم گفته افزودند: افغانستان و ترکیه مشترکات دینی و روابط تاریخی دارند، او همچنان افغانستان را از لحاظ مواد معدنی یک کشور غنی و سرشار بیان نموده افزودند پس از حاکمیت امارت اسلامی که امنیت سرتاسری و حاکمیت ملی تأمین شده فرصت خوبی برای تمام سرمایه گذاران داخلی و خارجی بخصوص سرمایه گذاران کشور دوست ومسلمان ترکیه فراهم شده تا با استفاده ازین فرصت طلایی در بخش معادن افغانستان سرمایه گذاری نماید.
آقای حسین آکچا رئیس هیئت متذکره به نماینده گی از سرمایه گذاران ترکی از مهمان نوازی سرپرست وزارت معادن و پترولیم اظهار امتنان نموده از وضعیت کنونی و امنیت سرتاسری ابراز خرسندی نمودند.
آنها همچنان علاقمندی خویش را جهت توسعه اقتصادی و تجاری بین دو کشور، شریک ساختن تجارب خویش در بخش اکتشاف و استخراج معادن و خواهان سرمایه گذاری روی معادن بخصوص طلا، مرمر و رخام گردیدند.
سرپرست وزارت معادن و پترولیم از سرمایه گذاران کشور دوست و مسلمان ترکیه استقبال نموده، طبق پالیسی امارت اسلامی وعده همکاری های لازم نمودند.